עבור לתוכן

בעיה במהירות הזכרונות עקב אוברקלוק

Featured Replies

פורסם

שלום

אני עשיתי אוברקלוק למחשב שלי(ראה מפרט)

המודרבורד שלי נמצא על מהירות באס של 280 ואת הזכרונות אני שמתי בביוס על 133 (כי לפי מה שאני הבנתי עם אני שם את הזכרונות על 200 אז זה יהיה +המהירות של המודרבורד הזיכרונות היו צריכים לעבוד של באס של 280 נכון?)

ואז אני בודק בוינדוס את המהירות של הזכרונות ואני רואה שהם על 180 במקום להיות על 133+80(80 זה מהירות הבאס..)וזה אומר שהם היו צריכים להיות במהירונות של 213 נכון??

אז למה הם לא במהירות שבה הם אמורים להיות??

בתודה שגיא

פורסם

זה לפי יחסים

תבדוק מה היחס שלך ולפי זה תצדע את צדר הזיכון

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך בודקים יחס אבל אולי אתה מתכוון ל-htt frecuncy (או משהו כזה??)כי הוא נמצא אצלי על 3

פורסם
  • מחבר

שיניתי בתוכה A64Tweaker משהו שאמרו לי בפורומים אחרים ל-150(ראה תמונה)

ופתאום הכל הסתדר וגם אמרתי לתוכנה שכל פעם שהוינדוס עולה אז שתפעיל את ההגדרות האלו אז אין צורך להמשיך את התרד הזה למרות שמענין אותי מה הבעיה!

עריכה:

הבעיה לא נפתרה כי אז התחילו להיתקע תוכנות אז ביטלתי את זה והכול חזר לשיגרה ...

אז מה אני עושה כדי שהזכרונות לפחות יוהיו ב-200 מגה הרץ??

[attachment deleted by admin]

פורסם

מגיב בשם The TrCkeR.

תראה, החישוב שלך לא נכון.

כשאתה שם את הזכרונות על 133 זה אומר שהיחס בין הזכרונות לבאס הוא 133:200, או שמילים אחרות 1:0.665, ז"א שמהירות הזכרונות שלך היא 280*0.665=186. אם אתה רוצה שכאשר הבאס שלך על 280 הזכרונות יפעלו על 200, אתה צריך יחס 150:200.

תגדיר בביוס 150 MHZ לזכרונות במקום 133, אם יש לך כזו אפשרות.

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות כזאת אז מה לעשות??

פורסם

אז אתה די בבעיה..

נסה שדרוג ביוס, אולי בגרסאות חדשות יהיו לך יותר אופציות.

פורסם
  • מחבר

עשיתי עידכון ביוס כבר משקיבלתי את המחשב לפני חודש ועשיתי גם היום ואין חדש.... :nixweiss:

אין עוד אפשרות אולי עם איזה תוכנה ?שתעלה ביחד עם הוינדוס(חוץ מהתוכנה שהשתמשתי כי היא עושה בעיות??)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים