פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים שלום לכם,לא הבנתי את סדר העדיפויות של האופרטורים הנ"ל ומה קורה במצב בו האופרנדים הם מספרים כלשהם? לדוג' איך מתבצע החישוב בביטוי הבא:x= 2 OR 3 AND 5תודה.אה, ודרך אגב, אני פתוח להצעות על מדריכים או ספרים שיודעים להסביר על VBSCRIPT אבל רק ב-WSH, אני לא מתכנן לבנות אתרים.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אני לא יכול לענות לך לגבי סדר החישוב כי אני יודע רק C אך אוכל להסביר לך בכל זאת מספר דברים.קח את הביטוי:0 AND 1מאחר שהמחשב מסמן ביטוי שקרי כ-0 ואמת כ-1 במקרה זה לא יתבצע התנאי, אך אם יהיה שער לוגי OR במקום AND הוא כה יתבצע.מקווה שהבנת
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר אני לא יכול לענות לך לגבי סדר החישוב כי אני יודע רק C אך אוכל להסביר לך בכל זאת מספר דברים.קח את הביטוי:0 AND 1מאחר שהמחשב מסמן ביטוי שקרי כ-0 ואמת כ-1 במקרה זה לא יתבצע התנאי, אך אם יהיה שער לוגי OR במקום AND הוא כה יתבצע.מקווה שהבנתכן את זה גם אני יודע, אבל אני צריך מישהו שיודע VBSCRIPT.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים בעקרון השערים הלוגיים עובדים רק עם ערכים בוליאניים,כלומר TRUE וFALSE או 1 ו-0. במידה ואתה מכניס מספר כלשהו המחשב הופך את המס העשרוני שלך למס' בינארי ואז מבצע את הפעולה.לשערים הלוגיים אין סדר עדיפויות, הסדר שבו כתבת אותם זה הסדר שבו הפעולות יתבצעו.עכשיו אני אתייחס לדוגמא שלך:תחילה אני אהפוך את המספרים שלך לבסיס בינארי:2=0010 3=0011 5=0101עכשיו נבצע את הפעולות לפי הסדר:נעשה פעולת OR עם 2 ו 3 ונקבל את המספר 0011 כלומר 3עכשיו נבצע AND עם 3 ו5 ונקבל 0001 כלומר 1 לכן X יהיה שווה 1
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר בעקרון השערים הלוגיים עובדים רק עם ערכים בוליאניים,כלומר TRUE וFALSE או 1 ו-0. במידה ואתה מכניס מספר כלשהו המחשב הופך את המס העשרוני שלך למס' בינארי ואז מבצע את הפעולה. לשערים הלוגיים אין סדר עדיפויות, הסדר שבו כתבת אותם זה הסדר שבו הפעולות יתבצעו. עכשיו אני אתייחס לדוגמא שלך: תחילה אני אהפוך את המספרים שלך לבסיס בינארי: 2=0010 3=0011 5=0101 עכשיו נבצע את הפעולות לפי הסדר: נעשה פעולת OR עם 2 ו 3 ונקבל את המספר 0011 כלומר 3 עכשיו נבצע AND עם 3 ו5 ונקבל 0001 כלומר 1 לכן X יהיה שווה 1 תודה רבה
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים דרך אגב אם אתה לא יודע מה סדר הפעולות של אופרטורים... תשתמש בסוגריים. גם אם אתה חושב שזה לא נחוץ. Better safe than sorry
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים הסדר עדיפות בכלל לא איך שרשמת אותם. קודם זה AND אחר כך OR. אם אתה רוצה ההפך, אתה צריך לשים סוגריים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.