עבור לתוכן

חיבור מאוורר איפה שמחברים כרטיסי הרחבה

Featured Replies

פורסם

בלוח אם שלי (ראו חתימה) הצ'יפסט יושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך ומחמם אותו (65 מעלות במנוחה, השיא שלו 92 מעלות), אני רוצה לפתור את הבעיה אבל אני לא כל כך יודע איך, הפתרון הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו (חוץ מלהזיז את הצ'יפסט) זה לחבר מאוורר או שניים בדיוק מעל הכרטיס מסך (מתחתיו אין מקום כי יש לי שם כרטיס טלוויזיה), כלומר, מעל חריץ ( PCIE (X1..

עכשיו לשאלות:

1) אפשר לקנות מאוורר שיתחבר שם? אם כן אז איפה וכמה זה יעלה?

2) אתם חושבים שזה יעזור?

3) יש פתרון יותר טוב? (אבל לא יקר או מסובך מידי)

תודה רבה!

פורסם

אם אני זוכר נכון אז יש לכ.מסך קירור בעייתי (תריץ חיפוש בפורום לגבי הבעייה) שצריך להסיר את הגריל/פלסטיק שנמצא עליו כדי לשפר את הטמפ'.

אופציה אחרת היא להחליף קירור.

ד"א זה הכרטיס מסך שמתחמם, ה-Chipset לא גורם לחימום של הכרטיס (יש לי את אותו לוח).

פורסם
  • מחבר

אם אני זוכר נכון אז יש לכ.מסך קירור בעייתי (תריץ חיפוש בפורום לגבי הבעייה) שצריך להסיר את הגריל/פלסטיק שנמצא עליו כדי לשפר את הטמפ'.

אופציה אחרת היא להחליף קירור.

ד"א זה הכרטיס מסך שמתחמם, ה-Chipset לא גורם לחימום של הכרטיס (יש לי את אותו לוח).

הממ, מוזר, אף פעם לא שמעתי על הבעיה הזאת, ההפך, לפי מה שהבנתי הקירור של leadtek הוא בין הטובים (אולי אחרי שמורידים את הפלסטיק?)

אז קודם כל תודה שהכוונת אותי לבעיה האמיתית, ודבר שני, אם אני מוריד את הפלסטיק והגריל (אני מאמין שזה יהיה די פשוט) זה לא מבטל אחריות או משהו נכון?

פורסם

היה נושא על זה בעבר בפורום, תריץ חיפוש...אני ממש לא זוכר מה נסגר בסוף עם הקירור הזה :nixweiss:

פורסם

יש את הפאן קארד, נראה לי שאת זה אתה מחפש..

פורסם

לא יודע מה איתכם....

אצלי בלי שום נגיעה בכרטיס מאז שקיבלתי אותו:

מנוחה:

ליבה: 45

כרטיס:39

שזה אחלה טמפ' ולא נגעתי בכלום...

פורסם

לא הגזמת קצת? לכרטיס שלי יש פחות :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים