עבור לתוכן

אני באמצע ההרכבה - זקוק למעט עזרה :) (כולל תמונה)

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה הכל מורכב חוץ מהדברים הללו:

sapak3au.th.jpg

1) חיברתי את "ATXPWR1" (זה עם ה20\24 פינים), אני צריך לחבר גם את "ATX12V1" ?

2) לכרטיס מסך שלי, GTO2, יש כבר חיבור כוח (משהו כזה עם 6 פינים), חיברתי אותו, אני צריך לחבר גם את ה"ATXP41" ?

3) חיברתי את הכבל SATA של הארד דיסק ללוח אם, משמאל לחיבור הזה יש מן חיבור ארוך כזה דומה לSATA שמתאים גם לכבל שיוצא מהספק עצמו, אבל הוא לא מגיע לחיבור בהארד דיסק, WTF IS THIS?!

4) בקשר לספק, הייתי אמור לקחת CHANNEL WELL TECH אבל לא הגיע אז לקחתי FSP 400PA, (קראתי והוא DUALRAIL), עכשיו, זה משנה באיזה צורה אני שם את הספק ?

שמתי אותו הפוך לצורה שהוא פה: (שמתי שהמאוורר בצד ימין והמפסק והשקע בצד שמאל)

PS-FS400PA.jpg

זהו לבינתיים , תודה רבה רבה!!

פורסם

1.כן

2.כן

3.זה הכבל חשמל של הדיסק, הוא לא יפעל בלי זה (אלא אם יש לך דיסק שיש לו גם חיבור מתח ישן יותר שכן חיברת - אבל די נדיר היום).

4.לא משנה. בד"כ יש רק צורה אחת לשים את הספק, הברגים לא יתאימו אחרת.

פורסם
  • מחבר

1.כן

2.כן

3.זה הכבל חשמל של הדיסק, הוא לא יפעל בלי זה (אלא אם יש לך דיסק שיש לו גם חיבור מתח ישן יותר שכן חיברת - אבל די נדיר היום).

4.לא משנה. בד"כ יש רק צורה אחת לשים את הספק, הברגים לא יתאימו אחרת.

1. אוקיי הגיוני ;D אשמח להסבר גם למה משמש כל אחד מהם

2. אתה בטוח ? אולי לא הבנת אותי נכון, אבל שניהם כניסות/יציאות של כוח מהספק

3. מה אני יעשה ? זה לא מגיע והארד דיסק יושב במקום הכי גבוה שאפשר

4. אני חושב שהברגים נכנסים בשתי הצורות, אבל אם זה משנה אז אני ישאיר את זה איך שזה

פורסם

1 ענו לך

2 תקרא תהוראות. לא הרכבתי ת'כרטיס הזהץ

3 תשיג מאריך

4 חשוב שפתחי האוורור בקופסת הספק ישבו כלפי מטה ולא כלפי מעלה כדי שיוכל לקחת אוויר מהמארז (הפוך מהתמונה שלך).

פורסם
  • מחבר

1 ענו לך

2 תקרא תהוראות. לא הרכבתי ת'כרטיס הזהץ

3 תשיג מאריך

4 חשוב שפתחי האוורור בקופסת הספק ישבו כלפי מטה ולא כלפי מעלה כדי שיוכל לקחת אוויר מהמארז (הפוך מהתמונה שלך).

1. אוקיי עכשיו אני בטוח שצריך את שניהם :) זה במקרה קשור לDUAL RAIL ? אגב יש לי שני כבלים כאלו של ה4 פינים, זה לא משנה איזה אני שם IS IT ?

2. אין הוראות :x :X :x

3. aye מחר אני אלך חבר שלי עובד באיזה חנות הוא יביא לי

4. אז זה אומר ששמתי נכון.. פשוט פחדתי כי המדבקה של FSP הפוכה.

פורסם

2. אל תעשה ניסויים :nono:. אם אין הוראות, תרים טלפון לנועה מחר על הבוקר ותשאל אותם (אם אני זוכר נכון, קנית מהם).

פורסם
  • מחבר

שלחתי הודעה בפורום של SAPPHIRE אם מישהו מתעניין בתשובה שתינתן:

http://www.sapphiretech.com/en/forums/showthread.php?p=1266#post1266

עריכה:

מצאתי מחבר 4 פינים מוסווה היטב אי שם בכונן  :lol: :lol: :lol:

http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=981&p_created=1052339456&p_sid=k9pbbsSh&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NTYmcF9wcm9kcz0yMDMmcF9jYXRzPTEyMyZwX3B2PTEuMjAzOzIudTAmcF9jdj0xLjEyMzsyLnUwJnBfc2VhcmNoX3R5cGU9YW5zd2Vycy5zZWFyY2hfZm5sJnBfcGFnZT0x&p_li=&p_topview=1

אז אני יחבר אותו כבר

עריכה 2:

אם מישהו לא הבין לאיזה חיבור 6 פינים אני מתכוון: (השחור מצד ימין, זה כרטיס של CONNECT3D אבל זה אותו חיבור)

FrontS.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים