פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים שלום!שי לי בעיה ב גי-מיילהחלפתי היום סיסמה דרך האתראך משום מה באוטלוק 03 זה מבקש את הסיסמה שוב ושובלמרות שאני משנה אותה הוא טוען כאילו הסיסמה לא תקינה!
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים אם דרך האתר זה מתחבר כמו שצריך עם הסיסמא החדשה, להגיד לך תאמת אין לי מושג מה האווטלוק רוצה ממך.הייתי מנסה להסיר את החשבון ולהחזיר אותו עם ה wizard האוטומטי של gmail....
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר אם דרך האתר זה מתחבר כמו שצריך עם הסיסמא החדשה, להגיד לך תאמת אין לי מושג מה האווטלוק רוצה ממך.הייתי מנסה להסיר את החשבון ולהחזיר אותו עם ה wizard האוטומטי של gmail....על איזה וויזרד מדובר?
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים סורי, לאווטלוק 2003 הם לא עשו את ה-"auto-configuration tool", כל מקרה הכוונה זה שתמחוק את החשבון ותגדיר אותו מחדש (מומלץ אולי בשם שונה לחשבון).http://gmail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13278
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר שיווווווווווווו זה ממש מעצבן!קינפגתי שוב את המייל דרך האוטלוק בדיוק לפי ההסבר כוללההרשאה במייל לאישור פופ3עם הסיסמה נכונה וזה פשוט לא עובד ליבדקתי 10 פעמים את הקינפוג והוא נכון!למישהו יש פתרון?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.