פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים יש לימחשב 1500MHZ P4 ולוח אם של INTEL רציתי לדעת איך אני עושה OC דרך התוכנה RIVA TUNER אם אפשר לפרט את המהלכים שאני צריך לעשות... אם זה אפשרי בכלל.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים אני חושב שהתבלבלת..ריבה טיונר זאת תכנת אוברקלוק לכרטיסי מסך, בשביל המעבד אתה צריך את התכנה קלוקג'ן [clockgen] , אבל צריך לבדוק קודם באתר שלה אם הוא תומך בדגם הספציפי של הלוח אם שלך, כי התכנה לא מתאימה לכל הלוחות. אם אני התבלבלתי והתכוונת לכרטיס מסך, תגיד, ונסביר לך איך עושים אוברקלוק לכרטיס מסך...
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים ^^אפשר לעשות אובר של 10% (משהו כזה) עם clockgen. בתנאי שהדגם של הלוח מופיע פה:http://www.cpuid.com/clockgen.phpד"א, תרכז את השאלות שלך בנושא אחד (עם כותרת נורמלית), במקום לפתוח מס' נושאים.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים אני חושב שהתבלבלת..ריבה טיונר זאת תכנת אוברקלוק לכרטיסי מסך, בשביל המעבד אתה צריך את התכנה קלוקג'ן [clockgen] , אבל צריך לבדוק קודם באתר שלה אם הוא תומך בדגם הספציפי של הלוח אם שלך, כי התכנה לא מתאימה לכל הלוחות. אם אני התבלבלתי והתכוונת לכרטיס מסך, תגיד, ונסביר לך איך עושים אוברקלוק לכרטיס מסך... עדיף דרך הביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.