פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים לפותח הת'ראד, ברוך הבא למועדון (עם 7800GTX הקירור של הצ'יפסט נחצה עד הסוף, לא רק עד האמצע ועוד 2 ס"מ הוא גם נכנס למגירה של הכוננים הקשיחים)אין אפשרות להעביר את הכרטיס מסך לסלוט השני מכיוון שהוא אינו מחובר לצ'יפ של NVIDIA אלה לצ'יפ של Silicon Image שמאפשר עבודה במהירות של 2X בלבד.רקX2 ??מה שווה<?!
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים בגלל זה זאת גרסאת ULTRA-D ולא SLi... אם רק היו קצת חושבים ב DFI, ממש טיפה, קצת לחשוב אלוהים! הלוח הוא ל OCרים! למה לא לחשוב קצת לפני?! אופס גלשתי קצת היו הופכים את החיבורים של הסלוטים. העליון ל SI והתחתון ל NF4
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים זה לא הקירור עצמו אלא הPBC.. הוא פשוט ענק אגב אולי אני אשכול להזמין בלוק לצ'יפסט וזהו (חסל בעיות חום)
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים אפשר להחליף את הקירור לסילנסר וזה יחסוך את המאמץ...(הקירור של כרטיס המסך) מכייון שהסילנסר מוציא את האוויר אל מחוץ למארז ולא לייד הצ'יפסט...
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר כמה חם זה שאתה מגדיר את זה בתור בעיית חום? אני לא יודע ... בביוס הוא מראה 47 וכשאני מפעיל 3DMARK05 והכרטיס מסך מתאמץ הוא זורק עליו אויר חם והוא כנראה בגלל זה עושה לי ריסט למחשב לקראת סוף הבדיקה בדקתי את זה עם מאוורר חיצוני .... והוא סיים את הבדיקה עם ציון טוב 8060 ... : אפשר להחליף את הקירור לסילנסר וזה יחסוך את המאמץ...(הקירור של כרטיס המסך) מכייון שהסילנסר מוציא את האוויר אל מחוץ למארז ולא לייד הצ'יפסט... כמה עולה הסילנסר הזה ??? ואם אני מתקין אותו זה לא פוגע באחריות ?
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים 47 זה לא בעית חוםהשאלה היא אם באמת הרסטרטים הם בגלל ההתחממותאתה באוברקלוק?
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר עכשיו אני לא כי מחר אני הולך לחברה יש לי עוד בעיה בכרטיס קול הייתי בOC 2300וגם על הכרטיס 7800GT 480\1200זה בטוח מהחום של הכרטיס הוא ממש פולט את החום על המאוורר של הציפסט
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר לא יודע לא בדקתי .... אני ירכיב עוד מאוורר מלמטה שיכניס רק לציפסט אוויר קר אני יעלה שוב את ה OC לכמה שאפשר ואני אבדוק אם זה פתר את הבעיה
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים יותר הגיוני שהרסטרטים הם מהאוברקלוקבדקת שהמחשב יציב אחרי האוברקלוק?אם כן, איך וכמה זמן?
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר PRIME95 10 דקות בערך והוא לא הזיז את הטמפ' של המעבד בכלל הוא העלה רק את של הלוח מאיפה אני משיג תוכנה לטמפ' מקורית של הלוח ?? כל התוכנות חרטה
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים PRIME95 10 דקות בערך והוא לא הזיז את הטמפ' של המעבד בכלל הוא העלה רק את של הלוח מאיפה אני משיג תוכנה לטמפ' מקורית של הלוח ?? כל התוכנות חרטה 10 דקות זה לא מספיק תן לו לפחות לגמור איזה 5 לופים
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים PRIME95 10 דקות בערך והוא לא הזיז את הטמפ' של המעבד בכלל הוא העלה רק את של הלוח מאיפה אני משיג תוכנה לטמפ' מקורית של הלוח ?? כל התוכנות חרטה אז הטמפ' אצלך הפוכות הטמפ' של מה שאתה חושב שזה הלוח זה בעצם המעבד. ולבדוק יציבות של אוברקלוק 10 דקות זה בדיחה. תבדוק עם S&M בדיקה מלאה לוקח בערך שעתיים תוכנה תשתמש בתוכנה שבאה עם הלוח (ITE) ד'א שכחתי לציין הזיכרונות היו על 3.2 וולט שזה הכי חזק שהלוח נותן הלוח נותן עד 4V אחרי שמזיזים את הג'מפר אבל תבדוק מה המינימום מתח שאתה צריך לתת בשביל להיות יציב במהירות שאתה רוצה תעשה את זה עם MEMTEST86, משהו כמו 40 לופים של מבחן 5 ומבחן 8
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.