פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מה אפשר לעשות עם הבעיה הזו ? איפה אפשר להתקין עוד מאוורר ??? מצאתי פיתרון חלקי ... (תמונה) הוריד לו כמה טמפ'[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=6499וגם מאוורר 40 סנטימטר.זה יסדר לך את המצב.
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=6499 וגם מאוורר 40 סנטימטר. זה יסדר לך את המצב. בקושי יש שם מקום למאוורר הקטן המקורי (1 ס"מ) .... אתה הבאת קירור ענק
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים בקושי יש שם מקום למאוורר הקטן המקורי (1 ס"מ) .... אתה הבאת קירור ענק מה ציפית? אין כזה דבר קירור טוב לציפסט שלא יותר גבוה מ3 וחצי סנטימטר.
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר מה ציפית?אין כזה דבר קירור טוב לציפסט שלא יותר גבוה מ3 וחצי סנטימטר.בגלל זה ביקשתי פיתרון לצי'פסט הספציפי הזה וללוח הזה הכרטיס מסך ממש חוצה את המאוורר של הצי'פסט ל2 (תמונה ברורה יותר)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים ככה זה =\ גם אצלי חשבו אולי להעביר אותו לPCIE16 השני אבל הביצועים היו שונים אני לא זכור בדיוק כמו כן, DFI הבינו שהמיקום יוצר בעיות ובגלל זה הם הוציאו לוח חדש "LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert"
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר לפי דעתי אפשר להכין מתקן שעומד באלכסון על הריצפה של המארז וזורק אוויר ישר על הצי'פסט וככה להוריד לו עוד קצת את הטמפ .... נראה לי שזה הפיתרון היחיד שנשאר או לחבר שרשור (כמו של מזגן) אבל קטן מהמאוורר הקידמי במארז ולכוון אותו על הציפסט ... מה עדיף ?
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים לפי דעתי אפשר להכין מתקן שעומד באלכסון על הריצפה של המארז וזורק אוויר ישר על הצי'פסט וככה להוריד לו עוד קצת את הטמפ .... נראה לי שזה הפיתרון היחיד שנשאר או לחבר שרשור (כמו של מזגן) אבל קטן מהמאוורר הקידמי במארז ולכוון אותו על הציפסט ... מה עדיף ? פיתרון יותר טוב : לנסות לרענן את המשחה הטרמית שעל הצ'יפסט פיתרון עוד יותר טוב : לקנות קירור חדש ולנסר את המקום שהוא נתנגש עם הכרטיס וגם לסדר מאורר
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים עכשיו תחשוב שניה... הכרטיב באמצע הסינק, רוב הזמן הסינק די חם... מה קורה אז?הכרטיס מתחם מזיק לו ושלא נדע.. אני ממליץ שים מאורר איך שנוח לך אולי כמו שאמרו לבנות מתקן וזהו..
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר פיתרון יותר טוב : לנסות לרענן את המשחה הטרמית שעל הצ'יפסט פיתרון עוד יותר טוב : לקנות קירור חדש ולנסר את המקום שהוא נתנגש עם הכרטיס וגם לסדר מאורר לנסר את הכרטיס מסך .... לא מצאת משהו אחר ?? למרוח משחה חדשה אין טעם .. הרכיבו את המחשב הזה לפני 3 ימים החברה נראה לי שאני יתחיל לעבוד על הפרוייקט של המאוורר 80 מ"מ על הריצפה של המארז עם מיתקן כלשהו
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים עכשיו תחשוב שניה... הכרטיב באמצע הסינק, רוב הזמן הסינק די חם... מה קורה אז? הכרטיס מתחם מזיק לו ושלא נדע.. אני ממליץ שים מאורר איך שנוח לך אולי כמו שאמרו לבנות מתקן וזהו.. לא את הכרטיס :lol: נפללתי פה מהכיסא מרוב צחוק .... לקנות קירור צ'יפסט כמו של זלמן ולנסר את הקירור למרוח משחה זה הרבה יותר טוב מפאד הטרמי הצהוב של DFI כמו MX1 או AS5 ג'יגה בוט - לנסר את הקירור על כל המשטח לא רק על חלק ממנו ואז לסדר מוד כמו שפותח הת'רד הציע הנה דוגמה לקירור שהצעתי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=6499
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים עזוב סתם ביזבוז והמארז שלך נראה כמו ארמור שזה בכלל חבל... תקמבן איזה משהו בלי לחתוך.. חבל.. בהצלחה לא הבנת אותי או שלא ניחסתי טוב, בטח שלא לנסר את הכרטיס.. באמצע הסינק שיעבור הכרטיס זה כמו בועת חום
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים באסהגם לי יש את הבעיה הזו..אם אני אעביר את הכרטיס לסלוט השני - (עם שינוי ג'מפור וכל זה..)הבעיה תפתר?פתרונות?
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים איך יש לך את זה עם ל66 יש קירור שונה והוא לא פולט אויר חם על הצ'יפ?יש לך את ה"חיתוך"... שים מאורר אם בא לך זה לא קריטי אצלך
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים באסהגם לי יש את הבעיה הזו..אם אני אעביר את הכרטיס לסלוט השני - (עם שינוי ג'מפור וכל זה..)הבעיה תפתר?פתרונות?לפותח הת'ראד, ברוך הבא למועדון (עם 7800GTX הקירור של הצ'יפסט נחצה עד הסוף, לא רק עד האמצע ועוד 2 ס"מ הוא גם נכנס למגירה של הכוננים הקשיחים)אין אפשרות להעביר את הכרטיס מסך לסלוט השני מכיוון שהוא אינו מחובר לצ'יפ של NVIDIA אלה לצ'יפ של Silicon Image שמאפשר עבודה במהירות של 2X בלבד.GifaBoT - התכוונת לרשום בצד אלוהים הוא אישה? או שזה צריך להיות ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.