עבור לתוכן

איך לשפר את הBITCOMET שלכם - עדכון חשוב - עמ' 4

Featured Replies

פורסם

ניסיתי גם כן את U טורנט ולפני זה הייתי עם ביטורנדו.......הUטורנט תוכנה טובה אבל המהירות בה לא בשמיים למרות שהיא לוקחת הכי פחות משאבים.......ביטורנדו הורידה לי על כל המהיות האמיתית(180-160) עברתי עכשיו לBITCOMET כי הביטורנדו התחיל לזייף קצת מהגרסה החדשה שהם הוציאו,המהירות עכשיו בBITCOMET היא 120-130 עם 14 סידרים.........אני חושב שאני יחזור בכל מקרה לבידטורנדו....אחלה תוכנה :)

על איזה גרסה של ביטורנדו אתה מדבר?

• תגובות 75
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, התקנתי את הביטקומט והעברתי את כל הטורנטים שכבר התחלתי להוריד.. בנתיים אני מוריד על אותה מהירות ואפילו פחות.. אבל זה אולי בגלל שהתוכנה עובדת רק 2 דקות.. לזמן שהיא פתוחה יש השפעה על המהירות? (יש תורות כמו באימיול?)

עוד דבר, בלינק שהבאת יש קטע שהוא כותב:

IF you are behind a router (in a LAN) - remember to forward the BC port (preferences->general->listen-port) to your local PC's IP. You can verify that it is REALLY open by running BC and checking this here - http://www.speedguide.net/networktools.php

יש לי בבית רשת אלחוטית ואני משתמש ברואטור, אבל כתובת ה-IP שלי היא לא קבועה, ככה שלא ממש הבנתי איזו כתובת IP אני אמור לתת לו ומה אני אמור לעשות עם האתר שהוא נתן.. מישה יכול לפרט קצת?

פורסם

עד לפני הפירמוט אתמול הביטקומט עבד לי מצוין 150 160

לאחר הפירמוט עקבתי שוב אחרי ההוראות כולל הפאטש

כולל קובץ ה XML

והמהירות ירדה לי ל 20 30!זה קובץ שהורדתי אותו לפני יומיים שלושה על 160!

מה יכולה להיות הבעיה!

אין לי שום ראוטרים וכאלה דברים אני מחובר ישירות!

אשמח לעזרה!

פורסם
  • מחבר

אוקי, תאוריה שלי

פירמוט = הגדרות מקור => הגבלת החיבורים = 10

שיניתה את ההגבלה ל50 (או כל מספר אחר) ?

פורסם

כן שונה ל50

פורסם
  • מחבר

מה עוד שונה במחשב שלך

לפני ואחרי הפירמוט

פורסם

כמעט כלום!

אותם עידכונים שהיו לפני זה

אותם קונפיגורציות אותן תוכנות

ממש מוזר!מה אפשר לעשות?

פורסם
  • מחבר

מ.... לא יודע...

בדקתה את המהירות שלך?

תנסה להוריד טורנט פופולרי מאוד (נסה פרקים של נאטורו ובליץ', הם באים עם 5000+ סידרים)

חוץ מזה..... אני לא יודע... משהו שונה (אחרת לא הייתה בעיה) עכשיו הבעיה היא איך למצוא מה שונה

פורסם

מ.... לא יודע...

בדקתה את המהירות שלך?

תנסה להוריד טורנט פופולרי מאוד (נסה פרקים של נאטורו ובליץ', הם באים עם 5000+ סידרים)

אפשר לינק לעניין שאמרת?

פורסם

חברה אץם חייבים להסביר לי משהו כאן !

אני הורדתי עכשיו את התוכנה הזו ! והורדתי קובץ , בוא נגיד שאני מוריד את הקובץ בקצב של 6-10 ולא יותר מזה ! כבר שעה ... יש איזה משהו שאני צריך לעשות :\\

כאילו לעלות קבצים או משהו כי המהירות ממש ...

בנוסף כתוב לי מהירות העלה 10 והורדה 6 ... מה בדיוק אני מעלה :\\?

למה זה לא זז?

פורסם

אולי נפלת על משהו שאין להרבה אנשים....

אתה מעלה את הקובץ שאותו אתה מוריד כמה פעמים לכמה אנשים

פורסם

אין מצב זה קובץ יש ל 6403 איש ... כך היה כתוב ... זה סרט כך שלא נראה לי שיהיה עם זה בעיות אבל עדיין המהירות ממש נמוכה :\

הדבר היחידי שנגעתי בהגדרות זה ב UPLOAD נתתיLIMIT ל 10 אבל חוץ מזה כלום ...:=[

פורסם
  • מחבר

אין מצב זה קובץ יש ל 6403 איש ... כך היה כתוב ... זה סרט כך שלא נראה לי שיהיה עם זה בעיות אבל עדיין המהירות ממש נמוכה :\

הדבר היחידי שנגעתי בהגדרות זה ב UPLOAD נתתיLIMIT ל 10 אבל חוץ מזה כלום ...:=[

Asafalfa ..... לצערי אני מבין שלא קראתה את כל הת'ראד (במידה ואני טועה אני מתנצל מראש)

במהלך הת'ראד הראתי שיטה לשפר את המהירות (ע"פ דיווחים ממס' אנשים השיטה עבדה אצלהם)

זה שיש 6403 אנשים לא אומר הרבה, כמה סידרים יש בהורדה שלך?

תשנה LIMIT העלאה ל5 .... ותנסה להוריד טורנט פופולרי (אני תמיד ממליץ על בליץ' ונאטורו בימים שהם יוצאים, יש להם כמות מטורפת של סידרים)

פורסם

סליחה על הבורות:) פשוט אני משתמש ב אימיול כבר 5 שנים :nixweiss: ופתאום התחשק לי לנסות משהו אחר .. כך שאני ממש לא "מכיר בתוכנה " :nixweiss:...

מה שאני מנסה לומר ,זה שהיה עוזר לי יותר אם אתה יכול לכתוב לי באנגלית את השמות או כתובת כדי שאני ידע מאיפה להוריד את זה.אם אפשר בבקשה?

ב. אני ישנה את הLIMIT כמו שאמרתה בנוגע ל מוד הזה שכתבתה לאחר שאני יוריד את הטורנט שאמרתה, אז אני ישנה ... כדי לראות מה האפקט ...

תודה.

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני לא יכול להגיד לך (מכיוון שזה לא חוקי) אבל תוכל למצוא את זה בקלות

Bleach

Naruto

עריכה

הנה כמה לינקים שלדעתי הם מאוד חשובים לכל מי שמתחיל על ביטורנט

רשימת כל הקלינטים של ביטורנט

השוואת תכונות בין כל הקלינטים

מידע באנגלית

מידע בעיברית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים