עבור לתוכן

איך לשפר את הBITCOMET שלכם - עדכון חשוב - עמ' 4

Featured Replies

פורסם

מה שאתה אומר בגדול זה שאחרי הורדה

ופתיחה של הקבצים אני בעצם יכול למחוק את הקובץ ללא חשש לפגיעה במהירות?

עריכה:

מה זה המהירות המטורפת הזאת ? אני בקושי סוגר 30 עם ביטקומט ! איך הצלחת ?!

פשוט השתמשתי בקובץ XML שמשנה תהגדרות!

• תגובות 75
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה שאתה אומר בגדול זה שאחרי הורדה

ופתיחה של הקבצים אני בעצם יכול למחוק את הקובץ ללא חשש לפגיעה במהירות?

אל תעשה את זה

זה יפגע בך רטרו אקטיבית

רשת הביטורנט נשענת על העובדה שאנשים משאירים את הקבצים אחרי שהם הורידו אותם פרק זמן מסויים אצלהם

ומעלים את הקובץ לאנשים אחרים

הדבר הזה ידוע כRATIO. אתה צריך יחס טוב בשביל לשמור על מהירויות בעתיד

כי תגיע למצב שבו יש לBAN בטרקרים טובים, כי הRATIO שלך גרוע

תעלה עד שיש לך יחס של 1 לפחות

אחרי זה תפסיק אם בא לך

פורסם

טעות

למחוק

פורסם

המהירות לא מושפעת מהתוכנה זה רק עיצוב!! המהירות מושפעת מה TRACKER מהשרת שממנו אתם מורידים ומכמה אנשים אתם מורידים, זה כמו שעיצוב של מכונית לא אומר אם היא נוסעת מהר זה רק גימור העיקר הוא המנוע הוא זה שנותן ביצועים, לכן צריך להשיג קישור טוב ולא תוכנה טובה.

לפעמים המהירות לא טובה בגלל פורטים סגורים אבל אין שום טריק זה לא קסמים.

פורסם

המהירות לא מושפעת מהתוכנה זה רק עיצוב!! המהירות מושפעת מה TRACKER מהשרת שממנו אתם מורידים ומכמה אנשים אתם מורידים, זה כמו שעיצוב של מכונית לא אומר אם היא נוסעת מהר זה רק גימור העיקר הוא המנוע הוא זה שנותן ביצועים, לכן צריך להשיג קישור טוב ולא תוכנה טובה.

אני לא אוהב להגיד את המשפט הזה אבל אתה מדבר שטויות, בפירוש.

אתה יודע, חוץ מהממשק הגרפי יש עוד דברים שהתוכנה עושה, והם משתנים מתוכנה אחת לאחרת, תוכנה א' תתחבר יותר לאט למקורות כי הקוד שלה מסורבל ופחות יעיל\שיטת ההתחברות איטית יותר כדי לחסוך במשאבים ותוכנה ב' תתחבר יותר מהר כי היא נכתבה יותר טוב למטרה

אם להשתמש במטאפורה שלך , אז הממשק הגרפי הוא העיצוב החיצוני של המכונית , והמנוע הוא מנוע ההתחברות\העברת מידע של התוכנה

יש הבדל במהירות התחברות\הורדה בין תוכנה לתוכנה , נקודה.

פורסם
  • מחבר

זאת הטענה שלך....

אבל!!! אף אחד לא אומר שהיא נכונה

כדברי החכמים "יש יותר מדרך אחת להרוג חתול" ביטורנט זה לא מכונית ולא חתול

שינוי תוכנה משנה דברים

לא תמיד

אבל תנסה, תראה, ותחזור עם ידע מוצק

בתור מישהו שניסה די הרבה תוכנות אני יכול להגיד לך דבר אחד מוצק (מהניסיון האישי שלי)

זה משנה, זה מאוד משנה

אבל מספיק עם הספאם המיותר הזה

אני מעדיף לשמוע ביקורת מאנשים על הדברים שהצעתי בת'ראד

והאם הם חוו שינוי (לטובה או לרעה או בכלל לא)

פורסם

אני יכול להגיד שלפני הת'ארד הייתי מוריד כ- 30 ( :screwy:) הורדות בו זמנית ועכשיו חתכתי ל- 10 - 13. אני משתמש באזרוס והמהירות אכן השתנתה. כשאני יסיים את ההורדות הקריטיות אני יעבור וייתן רשמים מהקומט

פורסם

מה אם אני יעלה את ה- TCP connections/sec ליותר מ- 50?

על חיבור של 2.0 מה מומלץ? גם 50?

פורסם
  • מחבר

מה אם אני יעלה את ה- TCP connections/sec ליותר מ- 50?

על חיבור של 2.0 מה מומלץ? גם 50?

איפה בדיוק יש הגדרה כזאת?

פורסם

איפה בדיוק יש הגדרה כזאת?

הכוונה היא ב- Patch של ה- TCP ב- SP2

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא ב- Patch של ה- TCP ב- SP2

אהה... אתה מדבר על הconnection limit

בקיצור, בגלל ההגבלה של ה10 שיש בSP2 נוצר הרבה בלגן

ההמלצה היא לשנות את ההגבלה ל50 (אפשר גם כל מספר אחר אבל אין צורך ממשי)

אין קשר בין מהירות החיבור שלך למס' שאתה שם בconnection limit

פורסם

ניסיתי גם כן את U טורנט ולפני זה הייתי עם ביטורנדו.......הUטורנט תוכנה טובה אבל המהירות בה לא בשמיים למרות שהיא לוקחת הכי פחות משאבים.......ביטורנדו הורידה לי על כל המהיות האמיתית(180-160) עברתי עכשיו לBITCOMET כי הביטורנדו התחיל לזייף קצת מהגרסה החדשה שהם הוציאו,המהירות עכשיו בBITCOMET היא 120-130 עם 14 סידרים.........אני חושב שאני יחזור בכל מקרה לבידטורנדו....אחלה תוכנה :)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאחרי שאני אסיים לכתוב על הBITCOMET

אני אעשה בדיקה לביטורנדו

פורסם

אז לפי דעת כולם הביטקומט הזאת היא תוכנת הביטורנט הכי טובה? אני די חדש בעולם הביטורנט, ומשתמש עדיין בהוצאה של לינטוורק. שווה להחליף? (ההורדה שלי על הפנים, אבל אולי בגלל שאני מוריד קבצים בלי הרבה סיידרים, תוכנה אחרת יכולה לשנות את המיהרות בכל זאת?)

פורסם
  • מחבר

אז לפי דעת כולם הביטקומט הזאת היא תוכנת הביטורנט הכי טובה? אני די חדש בעולם הביטורנט, ומשתמש עדיין בהוצאה של לינטוורק. שווה להחליף? (ההורדה שלי על הפנים, אבל אולי בגלל שאני מוריד קבצים בלי הרבה סיידרים, תוכנה אחרת יכולה לשנות את המיהרות בכל זאת?)

1 - ברוך הבא לצד של הBT

2 - תחליף ומהר

3 - זו לא דעה של הרוב, זו גם לא הדעה שלי. אני עדיין בוחן פה ושם גרסאות אחרות

4 - למרות שבאופן הגיוני יש קשר ישיר בין הכמות של הסידרים למהירות הורדה, זה לא תמיד נכון. זה יכול להיות תלוי בתוכנה. תחליף ותבדוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים