פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר הבנתי....אז פשוט עדיף לבדוק אם יש איזה הוראות לזה??.......אני מקווה שאני ימצא
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים יש לי גם מחשב ישן של IBM של שרת ישן ויש בו שני מעבדי פנטיום 2 MMX והלוח גם של IBM הבאתי תמונות מcpu-z תוכלו לעזור לי לעשות OC :
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים נכון אתה צודק שגם לי יש את אותו עניון בדיון שלו אבל אם תראה אני רק תרמתי לדיון הזה ואני לא צריך לפתוח דיון חדש תודה אוקיי חקרתי קצת ברשת ולא מצאתי הרבה הלוח שלי כל פעם מפתיע אותי מחדש 2 מעבדים כרטיס עריכה של MATROX רמקול פנימי כן כן יש רמקול פנימי 4 סטיקים של sdram דיסק סקאזי ועוד הרבה דברים על הלוח יש טבלה שנותנת נתונים על הDIP SWITCH בקיצור חקרתי וגיליתי שהDIP SWITCH הוא בעצם פוסט מ1-4 הג'מפרים אחראיים על שינויי מכפלות וccoms וblock coms והג'מפרים 5-8 הם אחראים על הPOST בקיצור גיליתי שאני יכול לשנות את המכפלה שלי הכי גבוהה 5.5 וזה ייתן לי 100X5.5=550MHZ עם שני מעבדי פנטיום 2 ולא ניתן לשנות באס אלא רק מכפלה מקווה שעזרתי
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים הבנתי....ואם לא רשום??אז סתם לשחק עם זה?? לבדוק כל פעם שאני לא עושה משהו אגרסיבי??אסור לשחק בזה סתם, אחרת המחשב לא יעשה לך פוסט.רוב הסיכויים שיש לך טבלאות על הלוח אשר מסבירות מה אותם סוויטצ'ים עושים , מה משנים ומה משתנה עקב כך.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים תחפשו על הלוח עצמו (PCB) לגבי כל אחד מן הספרות, אלו הם אכן הג'אמפרים, ג'אמפרים של מכפלה ובאס, תפתח את המחשב ותחפש דגם מדוייק, IBM לא ייצרה לעצמה את הלוחות, מישהו יצר לה (MSI יכול להיות ? )
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר אז עלול פשוט לא לעלות לי כל המחשב?? לא יראו כלום על המסך או שפשוט הוא יראה לי שיש תקלה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.