פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים האם הלחצנים הקטנים שיש על הלוח אם בP3 הם הג'מפרים שדרכם אפשר לעשות אובר קלוק??והשאלה איך אני יכול לדעת איזה להזיז וכמה העליתי את הFSB??כרגע אין לי פרטים על הלוח.....
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר זה לא במפרט....זה מחשב אחר שיש לי בבית......אבל אני לא יעשה לו אובר עד שלא נקנה מחשב חדש.... אבל אני רק רוצה לדעת איך אני מתחיל עם הלחצנים(אם זה באמת מה שזה)
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר IBM 2178B3Gזה הדגם של הלוח (ואם מישהו יוכל להסביר לי על צריבת ביוס איך עושים את זה ומה המטרה (אני יודע מזה ביוס אין לי מושג מזה "צריבת ביוס") )
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים צריבת ביוס זה יותר בכרטיסי מסך כשרוצים להתקין bios שיהיה פרוץ (שיעלה את המתח שלו וכל מיני דברים כאלה...). בלוחות אם יותר נכון להשתמש במונח עדכון ביוס.בכל אופן, אתה בטוח שזהו הדגם של הלוח? משום מה באתר של IBM אין שום זכר לגביו.
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר כן אני בטוח.........תאמת חיפשתי בגוגל .....לא מצאתי כלום חוץ מאיזה מסמך EXEL אבל אין לי אופיס על המחשב
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים כאלה? וואלה גם לי יש כזה בלוח של IBM של שרת יש לי עליו שתי מעבדי פנטיום 2 יש מצב לאוברקלוק כי בביוס אין שום זכר לאוברקלוק איך אני יכול לעשות?
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים בכל אופן, אתם תצטרכו איזשהי חוברת הוראות ללוחות אם כדי להתחיל לעשות אוברקלוק.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים זה לא ג'מפרים זה DIP SWITCH, בלוח הקודם של הP3 שלי הוא היה מווסת את הFSB והצלחתי לעשות לו OC 733@800
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים זה כן עושה OCהוא משנה מכפלות ואת הבאס וניתן לעשות OCתתחיל לשחק איתוואני חושב צריך ליהיות לך על הלוח רשום מה הצרופים לתדרים שונים
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר הבנתי....ואם לא רשום??אז סתם לשחק עם זה?? לבדוק כל פעם שאני לא עושה משהו אגרסיבי??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.