עבור לתוכן

להפוך את החדר לסטודיו (מעודכן עמ'25 סירטונים בפנים)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אהה המכוניות טוב ככה ,ניסאן טרנו 2000, וולוו T5 שנת95,מצובישי סיגמה אני חולה עלייה מנוע 3000 ,ולי יש פיאט פונטו ספייס 2003...והיתה לנו עד לפני שבוע אוודי A4 אבל אחותי השביתה אותה אחותי סוכנת ביטוח אז אין לנו בעיה עם ביטוחים  :xyxthumbs: ...

• תגובות 244
  • צפיות 26.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סתם שאלה לא שאני מניאק

במה ההורים שלך עובדים ובמה אתה עוסקק עכשיו?

לפי דעתי אחלה חדר אחלה אווירה יהיה לך לחורף

פורסם

החיים טובים אה..

לא סתם אחי מזל טוב תתחדש על הכל

זה חלום חיי חח

תהנה :xyxthumbs:

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=146237.msg1245114#msg1245114 date=1130274220]

אהה המכוניות טוב ככה ' date='ניסאן טרנו 2000, וולוו T5 שנת95,מצובישי סיגמה אני חולה עלייה מנוע 3000 ,ולי יש פיאט פונטו ספייס 2003...והיתה לנו עד לפני שבוע אוודי A4 אבל אחותי השביתה אותה אחותי סוכנת ביטוח אז אין לנו בעיה עם ביטוחים :xyxthumbs: ...

[/quote']

:eek2:

מה אתה עושה עם כל כך הרבה מכוניות?!?!

פורסם

מההההההההההההההה אתה גר בקריית שמונה????????????? איפה בדיוק אחי?אההה ואיך קוראים לךךךךךך?????

אהה ו...חדר משהו לפניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם סחטיין כפרה, הלוואי עלי דבר כזההההה הלוואי הלוואייייייי יאלוהים תזרוק עלי איזה חדר כזההההה

פורסם
  • מחבר

מההההההההההההההה  אתה גר בקריית שמונה????????????? איפה בדיוק אחי?אההה ואיך קוראים לךךךךךך?????

אהה ו...חדר משהו לפניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם סחטיין כפרה, הלוואי עלי דבר כזההההה הלוואי הלוואייייייי יאלוהים תזרוק עלי איזה חדר כזההההה

ערן מוסרי...גר בהר הצופים

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=146237.msg1246368#msg1246368 date=1130339348]

ערן מוסרי...גר בהר הצופים

אממממממממ.....לא מכיר אבל בכל זאת אחי תתחדש ותהנה... :) :) :)

אגב..אחלה עבודה עשו לך שמה. :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בן כמה אתה?

פורסם

17

פורסם

נו יאללה מוסרי, תביא עוד תמונות

פורסם
  • מחבר

את לידור וקנין ואביב רווח מכיר הם בגיל שלך ? ואני הכי שמאלי בתמונה...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לא סמתי לב לדאבל

חברים שלך ניראים כמו מסניפים אתה ניראה אוהב מיזרחית?

מיזרחית בעעעעע אז זהו שלא!!! רק ניו יורק האוס :xyxthumbs:

אז מסניפים הם עדיין לא אבל עבריינים קטנים כן...מישו רוצה מגנזיום חדש לרכב ? :lol:

פורסם

מוסרי זה לא בושה להסתובב עם כאלה "עבריניים" ?

ותארגן לי איזה סובארו פשע עם חישוקי מגנזיום וטורבו ואגוז לחץ והכי חשוב חמסה 2 על 2 מטר מקדימה !

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=146237.msg1245062#msg1245062 date=1130273017]

איזה שאלה?

יש לי שאלה אלייך.. כשאחותי הביאה לי מסרגה וצמר ואמרה "נו תסרוג.. בוא נראה אותך!" אז זרקתי עליה את המסרגות והיא כמעט נפצעה..

אז בקשר לכל הציוד שקנית.. אתה יודע מה לעשות איתו? אתה מבין קצת בסאונד וכל השטויות האלה?

ושוב.. איפה אתה ישן? על הסאב או לידו?

פורסם
  • מחבר

כן אני מבין , בנתיים עד סוף השיפוצים אני זרוק בסלון...הזמנתי מיטת מים דגם שמעוצב טוב מתאים לחדר כולל בולם זעזועים שמפחית 50-60 אחוז מהגלים ככה יהיה גלים עדינים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים