עבור לתוכן

משקל חורג של גוף קירור

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות את הגוף קירור Zalman CNPS7000B-Cu עבור AMD Athlon 64 X2 3800 שיותקן על הלוח-אם EPoX EP-9NPA+ ULTRA.

באתר של זלמן כתוב שהמשקל של הגוף קירור הוא 755g, ושהמשקל המירבי המצויין עבור גופי קירור המיועדים למעבדים של AMD בתושבת של 939 הוא 450g בלבד.

אני יודע שלאנשים רבים בפורום יש גופי קירור במשקל דומה לזה של הגוף קירור שציינתי, ואף כבדים יותר.

השאלה שלי היא האם יש צורך להתקין את הגוף קירור הזה בצורה מיוחדת (חיזוק הגוף קירור מתחת ללוח-אם), ואם כן אז איך עושים את זה עם הלוח-אם שציינתי.

כמ-כן, כתוב באתר של זלמן כי יש צורך להקפיד ביתר תשומת לב כאשר מזיזים מחשב המצוייד בגוף קירור כבד מעין זה.

למה הכוונה? איך בדיוק אני אמור להעביר את המחשב ממקום למקום? האם אני אמור להזיז את המחשב בצעדי צב כאילו שאני נושא ביצה שבירה, כאשר קיים חשש ממשי לשבירה או סדק של הלוח-אם? או אולי מדובר במשקל סביר למדי עבור גוף קירור שלא אמור לגרום לנזק כלשהו ללוח-אם גם בטלטולים קלים, והאזהרה של זלמן היא בסה"כ בגדר כסת"ח?

פורסם

אני די בטוח שכמו שאמרת יש יותר כבדים..ובהתקנה אתה מפרק את הלוח אם ומוסיף איזשהו חלק מתחת ללוח אם[אתה מקבל אותו עם הגוף קירור] שיספק תמיכה למשקל של הגוף קירור..לא יודע מה עם טלטולים, אבל ככה סתם אין סיבה שזה ישבר עם מתקינים את החתיכת מתכת הזאת כמו שצריך

פורסם

אין צורך לדאוג, הקירורים האלה לא תולשים תלוחות, אני בעל BT טילטלתי בכוונה את המחשב, וזה לא זז, כך שתתחדש..

וכמו שאמרו אתה מתקין חיזוק משני הצדדים , אם אני לא טועה :screwy:

פורסם
  • מחבר

הרגעתם אותי. :P

אני מניח, אם כך, שמדובר כאן בסה"כ רק בכסת"ח משפטי. :-\

פורסם

אני לא יודע מה זה כסת"ח אבל אין מה לדאוג

פורסם
  • מחבר

כיסוי-תחת ;)

פורסם

כיסוי-תחת ;)

:lol: :lol: חחחח יפה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים