פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אני רוצה לחבר 2 מחשבים דרך האינטרנט בלבד בלי כבלים וכו כדי להעביר מידע או בכללי רשת! בבקשה לא לשלוח אותי לעשות "חיפוש" פה בפורום כי כבר בדקתי ולא מצאתי את מה שאני מחפש תודה מראש לכול העוזרים
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר אתה רוצה לעשות שיתוף של כוננים?כן גם זה יכול להיות נחמד!כעיקרון רציתי לעשות LAN דרך הרשת
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מה שאתה מחפש נקרא VN או VPN(virtual private network / virtual network)אני לא ממש מכיר את הנושא, אבל תחפש מידע לגביו...
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים השאלה שלך לא מובנתהיכן נמצאים שני המחשבים? בבתים שונים? באותו בית?שניהם מחוברים לאינטרנט? שני חשבונות נפרדים?
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר השאלה שלך לא מובנת היכן נמצאים שני המחשבים? בבתים שונים? באותו בית? שניהם מחוברים לאינטרנט? שני חשבונות נפרדים? כל מחשב בארץ אחרת 2הם מחוברים לאינטרנט כמובן שהחשבונות נפרדם ןהVPN לא עזר או שלא עוזר או שאני לא יודע בדיוק אך להשתמש בזה! השמח לקבל עוד עזרה
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר בדקתי את זה וזה נראה טוב איש כבר התחבר אליי אבל מה אני יכול לעשות דרך זה?,ואך?
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אם הבנתי נכון, אתה יכול לעשות דרך זה כל מה שאתה יכול לעשות בחיבור רשת רגיל - רק שזה יהיה דרך האינטרנט. איך? תקרא את ההוראות שבאתר.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים בהנחה שיש לך WIN XP בשני המחשבים אפשר לנסות גם את הכלי המובנה שלו: ClientServer
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.