פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים אני יחסית טוב במחשבים אבל בחיים לא עשיתי OC לשום רכיב במחשב אני לא מבין בנושא הזה ממש ושמעתי על הדבר הזה שאפשר לשפר את הרכיב לרמה יותר גבוהה במקום לקנות אחד יותר טוב אז אני רוצה לדעת האם אפשר לעשות לכרטיס מסך X800GTO2 OC ואם כן איך?
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר תגידו לי האם מישהו כבר ניסה לעשות את זה וזה הצליח לו טוב ושיפר לו את איכות הגרפיקה ואם כן אני רוצה לדעת מה הסיכונים שאני לכרטיס הזה OC?
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים ההסבר הכי מנומק וארוך איך לעשות את זה קראתי את המאמר והורדתי את הכלים לביצוע המשימה ואין לי מושג מה לעשות איתם כגון: קובץ ה bin שמופיע שם . בשביל ההתחלה אני רוצה קודם כל לפני ביצוע ה O.C לפתוח את הצינורות בביוס . אודה לעזרה במיוחד מכאלו שכבר ביצעו זאת .
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים קראתי את המאמר והורדתי את הכלים לביצוע המשימה ואין לי מושג מה לעשות איתם כגון: קובץ ה bin שמופיע שם . בשביל ההתחלה אני רוצה קודם כל לפני ביצוע ה O.C לפתוח את הצינורות בביוס . אודה לעזרה במיוחד מכאלו שכבר ביצעו זאת . יש קישורים לכל ההסברים. הכל כתוב שם. למה שפשוט לא תקרא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.