עבור לתוכן

אך אפשר לדעת שהOC מקצר את זמן החיים של הכרטיס

Featured Replies

פורסם

נגיד אני רוצה לעשות OC ל 7800GTX SLI ויהיה לי קירור מי מים אז עד איזה קלוקים אני יכול להגיע כדי לדעת שאם אני מגדיל יותר אז חיי הכרטיס אוזלים מהר יותר?

פורסם

אין לדעת תלוי בבניה ובחלקים של הכרטיס..

פורסם
  • מחבר

אולי לא נסחתי את זה מדויק

רציתי לדעת אם יש סימן כל שהו שאפשר לדעת שזה מקצר לו את החיים כמו חום,רעש או משהו דומה

פורסם

לכל כרטיס יש מתח וטמפ' שנחשבים בגדר המותר. כל עוד אתה לא עובר אותם הוא יישחק באותו קצב.

לגבי מידע מוצק כמו מספרים תצטרך להריץ חיפוש בגוגל.

פורסם

אולי לא נסחתי את זה מדויק

רציתי לדעת אם יש סימן כל שהו שאפשר לדעת שזה מקצר לו את החיים כמו חום,רעש או משהו דומה

חום מזיק לכל רכיב אלקטרוני.

רעש יכול להעיד בעיקר על בעיות ברכיבים מכניים (המאוורר של הכרטיס).

פורסם
  • מחבר

לכל כרטיס יש מתח וטמפ' שנחשבים בגדר המותר. כל עוד אתה לא עובר אותם הוא יישחק באותו קצב.

לגבי מידע מוצק כמו מספרים תצטרך להריץ חיפוש בגוגל.

אז תאורטית אם הכי גבוה זה נגיד 90 אז כל עוד אני מתחת ל90 ולא משנה הקלוקים של הכרטיס אז הוא יהיה בסדר?

פורסם

אם לא שיחקת עם המתח יותר מדי - כן.

פורסם
  • מחבר

אם לא שיחקת עם המתח יותר מדי - כן.

אגב הנתונים באתר של היצרן שמדברים על מתח הMAX וגם החום הMAXונגיד אני יקנה כרטיס בSLI אז זה ככה לכל כרטיס או שלSLI זה משהו אחר?

פורסם

תחשוב שניה בהגיון

קנית כרטיס 1 הוא עד טמפ' מסוימת מובטח שיעבוד בסדר,

קנית עוד אחד למה שזה ישתנה?

פורסם

ב sli אילו שני כרטיסים של אותו דגם כךש max מתח והחום יכולו על שניהם באופן דומה .

פורסם

ב sli אילו שני כרטיסים של אותו דגם כךש max מתח והחום יכולו על שניהם באופן דומה .

[glow=red,2,300]זהה![/glow]

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם :xyxthumbs:

ודבר אחרון אחרון זה אם בתוכנה :everest זה יראה לי את החום של כל כרטיס(כי זה יהיה בSLI)או שצריך תוכנה אחרת?

פורסם

SLI לא מגביל קצת מהבחינה שכל כרטיס חם --> הצ'יפסט מתחמם יותר --> הכרטיסים מחממים יותר אחד את השני? =\

פורסם

לא.. אין דבר כזה, וטמפ' של כרטיס מסך יותר טוב לבדוק בדרייבר, לא יודע איך זה יראה כנראה יהיה אפשרות של SWAP בין הכרטיסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים