פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים במילה אחת אתה: מטומטם! אפשר הסבר למה בדיוק ? אתה עובר על חוקים וגם נותן אזהרות! בושה! * יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון גבוהה. חל איסור מוחלט להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, או להשמיץ כל גורם כזה או אחר מכל סיבה שהיא.
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים יפה , בנוגע למדריך שהבאתי לך לא הבנתי למה אתה לא משתמש בו ( בעזרתו תוכל להמשיך ולהגיע למהירויות גבוהות יותר ) . הוא לא נועד ללוח אם מסוים , והוא גם מתאים לכפול ליבה ( לא שיש הרבה שוני ) אז תפעל על פי הוראות המדריך :xyxthumbs:
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אתה עובר על חוקים וגם נותן אזהרות! בושה! עומרי ציטט דברים של מישהו אחר בשביל להראות לו למה הוא קיבל אזהרה... די טיפשי מצדך
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים עומרי ציטט דברים של מישהו אחר בשביל להראות לו למה הוא קיבל אזהרה... די טיפשי מצדך ציטט דברים של מי בדיוק?,בדקתי את כל הנושא פה ורק הוא כתב את זה הוא פשוט יצטט שאלה והוסיף לה אתה השורה הראשונה
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים המשתמש שעומרי ציטט ערך את ההודעה שלו ומחק את החלק הזה, אולי זה היה נסיון להתחכם, או משהו אחר, אני לא יודע.בכל אופן - תחזרו לנושא המקורי של הדיון, אני לא רוצה לראות פה עוד הודעה אחת שלא קשורה לנושא.יום נעים.
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר יפה , בנוגע למדריך שהבאתי לך לא הבנתי למה אתה לא משתמש בו ( בעזרתו תוכל להמשיך ולהגיע למהירויות גבוהות יותר ) . הוא לא נועד ללוח אם מסוים , והוא גם מתאים לכפול ליבה ( לא שיש הרבה שוני ) אז תפעל על פי הוראות המדריך :xyxthumbs: לא הסתדרתי עם המדריך שהבאת לי ... והלוח הזה ממש מסובך עשיתי ל 2 חברים שלי OC לפני חודש וזה היה ממש פשוט
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים קבל מדריך לOC ללוח שלך. מקוה שזה יעזור לך. אם לא תסתדר-תקבל מדריך נוסף! בהצלחה http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=12960
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אל תהיה מטורף :lol: תעלה כל פעם ב100MHZ ותבדוק יציבות בS&M (תוכנה שמאמצת את המעבד על מנת לבדוק אם הוא יציב) 100MHZ כל פעם?!?! אתה בטוח במה שאתה אומר?
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים הנה מדריך לOC עם הלוח שלך (גם אני השתמשתי בו ולמדתי כמעט הכל )http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=12960
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.