עבור לתוכן

oc ללוח DFI LANPARTY למעבד 3800+ X2

Featured Replies

פורסם

במילה אחת אתה: מטומטם!

אפשר הסבר למה בדיוק ?

:screwy:אתה עובר על חוקים וגם נותן אזהרות! בושה!

* יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון גבוהה. חל איסור מוחלט להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, או להשמיץ כל גורם כזה או אחר מכל סיבה שהיא.

פורסם

אפשר לדעת מה אתה רוצה?

ומאיפה לקחת בדיוק את הציטוט שלי?

פורסם

לא הבנתי מי נגד מי...

אבל 9X267 עובד במתח 1.350 יציב...

פורסם

יפה , בנוגע למדריך שהבאתי לך לא הבנתי למה אתה לא משתמש בו ( בעזרתו תוכל להמשיך ולהגיע למהירויות גבוהות יותר ) . הוא לא נועד ללוח אם מסוים , והוא גם מתאים לכפול ליבה ( לא שיש הרבה שוני ) אז תפעל על פי הוראות המדריך :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

:screwy:אתה עובר על חוקים וגם נותן אזהרות! בושה!

עומרי ציטט דברים של מישהו אחר בשביל להראות לו למה הוא קיבל אזהרה... די טיפשי מצדך :s07:

פורסם

עומרי ציטט דברים של מישהו אחר בשביל להראות לו למה הוא קיבל אזהרה... די טיפשי מצדך  :s07:

ציטט דברים של מי בדיוק?,בדקתי את כל הנושא פה ורק הוא כתב את זה הוא פשוט יצטט שאלה והוסיף לה אתה השורה הראשונה

פורסם

המשתמש שעומרי ציטט ערך את ההודעה שלו ומחק את החלק הזה, אולי זה היה נסיון להתחכם, או משהו אחר, אני לא יודע.

בכל אופן - תחזרו לנושא המקורי של הדיון, אני לא רוצה לראות פה עוד הודעה אחת שלא קשורה לנושא.

יום נעים.

פורסם
  • מחבר

יפה , בנוגע למדריך שהבאתי לך לא הבנתי למה אתה לא משתמש בו ( בעזרתו תוכל להמשיך ולהגיע למהירויות גבוהות יותר ) . הוא לא נועד ללוח אם מסוים , והוא גם מתאים לכפול ליבה ( לא שיש הרבה שוני ) אז תפעל על פי הוראות המדריך  :xyxthumbs: :xyxthumbs:

לא הסתדרתי עם המדריך שהבאת לי ... והלוח הזה ממש מסובך

עשיתי ל 2 חברים שלי OC לפני חודש וזה היה ממש פשוט :s07:

פורסם

אל תהיה מטורף  :lol: :lol:

תעלה כל פעם ב100MHZ ותבדוק יציבות בS&M (תוכנה שמאמצת את המעבד על מנת לבדוק אם הוא יציב)

100MHZ כל פעם?!?! אתה בטוח במה שאתה אומר? :nixweiss:

פורסם

התכוונתי 10MHZ בהתחלה.. אבל עכשיו אני חושב ש50 גם יהיה בסדר

פורסם

הנה מדריך לOC עם הלוח שלך (גם אני השתמשתי בו ולמדתי כמעט הכל )

http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=12960

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים