פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים עשיתי OC והגעתי לרמה של 2500MHZ (10*250)מתח לזיכרונות 3Vמתח למעבד 4.75Vזיכורנות 1:1איך אני עובר עכשיו הלאה?אם אני מעלה עוד קצת אז המחשב לא יציב וסופר פאי מעלה לי הודעות שגיאה שלא לדבר על פריים
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים עשיתי OC והגעתי לרמה של 2500MHZ (10*250)מתח לזיכרונות 3Vמתח למעבד 4.75Vזיכורנות 1:1איך אני עובר עכשיו הלאה?אם אני מעלה עוד קצת אז המחשב לא יציב וסופר פאי מעלה לי הודעות שגיאה שלא לדבר על פרייםאולי אתה מתכוון ל 1.75 וניראה לי דווקא שהזיכרונות הם אלו שמגבילים אותךתישתמש במחלקים ותבדוק את זהאם זה באמת המעבד אז צריך להוסיף עוד מתחאבל אין לך עוד הרבה לעלות. כנראה שהגעת לגבול של המעבד
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר אולי אתה מתכוון ל 1.75 וניראה לי דווקא שהזיכרונות הם אלו שמגבילים אותךתישתמש במחלקים ותבדוק את זהאם זה באמת המעבד אז צריך להוסיף עוד מתחאבל אין לך עוד הרבה לעלות. כנראה שהגעת לגבול של המעבדניסיתי לעלות מתח לרמות די גבוהות 1.60 וזה לא עזר לא ניראה לי שזה המעבדלזיכרונות אני קצת מפחד להעלות מתח כי אין לי קירור אקטיבי עליהם אני רוצה קירור אקטיבי שמיועד לזכרונות ולא סתם להציב מאורר כי זה לא יהיה אסטתיבכל מקרהאם אני יוריד את המחלקים זה לא יוריד את הביצועים (אני לא כל כך מבין בקטע של הזכרונות והמחלקים והתזמונים)מה שמזכיר לי מה זה התיזמונים בזכרונות? מה הם קובעים? מה זה עוזר לי שיש תיזמונים הדוקים/משוחררים?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים ניסיתי לעלות מתח לרמות די גבוהות 1.60 וזה לא עזר לא ניראה לי שזה המעבדלזיכרונות אני קצת מפחד להעלות מתח כי אין לי קירור אקטיבי עליהם אני רוצה קירור אקטיבי שמיועד לזכרונות ולא סתם להציב מאורר כי זה לא יהיה אסטתיבכל מקרהאם אני יוריד את המחלקים זה לא יוריד את הביצועים (אני לא כל כך מבין בקטע של הזכרונות והמחלקים והתזמונים)מה שמזכיר לי מה זה התיזמונים בזכרונות? מה הם קובעים? מה זה עוזר לי שיש תיזמונים הדוקים/משוחררים?הם קובעים את המהירות של הזיכרונות ! בעיקרון יכול להיות שהזיכרונות מגבילים אותך אני מניח שיש לך bh5 והם צריכים משהו כמו 3.8 בשביל אוברקלוק מטורף למרות שגם 250 זה מכובד !
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר הם קובעים את המהירות של הזיכרונות ! בעיקרון יכול להיות שהזיכרונות מגבילים אותך אני מניח שיש לך bh5 והם צריכים משהו כמו 3.8 בשביל אוברקלוק מטורף למרות שגם 250 זה מכובד !תאמת תיכננתי על 290-300 זה אפשרי בעיקרון עם מערכת כמו שלי?יש איזה קירור אקטיבי יעודי לזכרונות כמו שמקבלים עם הלוח של הFATALTY? כמה הוא עולה?אני יוכל להגיע ל3.8 במתחים בלי להרוס אותם אם יהיה לי קירור אקטיבי?בכלל אף פעם לא ראיתי קירור חנקן או מים לזכרונות אז מישהו פעם הצליח להגיע ל4V בלי להרוס תזכרונות?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים תאמת תיכננתי על 290-300 זה אפשרי בעיקרון עם מערכת כמו שלי?יש איזה קירור אקטיבי יעודי לזכרונות כמו שמקבלים עם הלוח של הFATALTY? כמה הוא עולה?אני יוכל להגיע ל3.8 במתחים בלי להרוס אותם אם יהיה לי קירור אקטיבי?בכלל אף פעם לא ראיתי קירור חנקן או מים לזכרונות אז מישהו פעם הצליח להגיע ל4V בלי להרוס תזכרונות?אי אפשר לדעת תנסה ותראה .
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר תאמת תיכננתי על 290-300 זה אפשרי בעיקרון עם מערכת כמו שלי?יש איזה קירור אקטיבי יעודי לזכרונות כמו שמקבלים עם הלוח של הFATALTY? כמה הוא עולה?אני יוכל להגיע ל3.8 במתחים בלי להרוס אותם אם יהיה לי קירור אקטיבי?בכלל אף פעם לא ראיתי קירור חנקן או מים לזכרונות אז מישהו פעם הצליח להגיע ל4V בלי להרוס תזכרונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.