עבור לתוכן

OC לAMD 3500

Featured Replies

פורסם

עשיתי OC

והגעתי לרמה של 2500MHZ (10*250)

מתח לזיכרונות 3V

מתח למעבד 4.75V

זיכורנות 1:1

איך אני עובר עכשיו הלאה?

אם אני מעלה עוד קצת אז המחשב לא יציב וסופר פאי מעלה לי הודעות שגיאה שלא לדבר על פריים

פורסם

עשיתי OC

והגעתי לרמה של 2500MHZ (10*250)

מתח לזיכרונות 3V

מתח למעבד 4.75V

זיכורנות 1:1

איך אני עובר עכשיו הלאה?

אם אני מעלה עוד קצת אז המחשב לא יציב וסופר פאי מעלה לי הודעות שגיאה שלא לדבר על פריים

אולי אתה מתכוון ל 1.75 וניראה לי דווקא שהזיכרונות הם אלו שמגבילים אותך

תישתמש במחלקים ותבדוק את זה

אם זה באמת המעבד אז צריך להוסיף עוד מתח

אבל אין לך עוד הרבה לעלות. כנראה שהגעת לגבול של המעבד

פורסם
  • מחבר

אולי אתה מתכוון ל 1.75 וניראה לי דווקא שהזיכרונות הם אלו שמגבילים אותך

תישתמש במחלקים ותבדוק את זה

אם זה באמת המעבד אז צריך להוסיף עוד מתח

אבל אין לך עוד הרבה לעלות. כנראה שהגעת לגבול של המעבד

ניסיתי לעלות מתח לרמות די גבוהות 1.60 וזה לא עזר לא ניראה לי שזה המעבד

לזיכרונות אני קצת מפחד להעלות מתח כי אין לי קירור אקטיבי עליהם אני רוצה קירור אקטיבי שמיועד לזכרונות ולא סתם להציב מאורר כי זה לא יהיה אסטתי

בכל מקרה

אם אני יוריד את המחלקים זה לא יוריד את הביצועים (אני לא כל כך מבין בקטע של הזכרונות והמחלקים והתזמונים)

מה שמזכיר לי מה זה התיזמונים בזכרונות? מה הם קובעים? מה זה עוזר לי שיש תיזמונים הדוקים/משוחררים?

פורסם

ניסיתי לעלות מתח לרמות די גבוהות 1.60 וזה לא עזר לא ניראה לי שזה המעבד

לזיכרונות אני קצת מפחד להעלות מתח כי אין לי קירור אקטיבי עליהם אני רוצה קירור אקטיבי שמיועד לזכרונות ולא סתם להציב מאורר כי זה לא יהיה אסטתי

בכל מקרה

אם אני יוריד את המחלקים זה לא יוריד את הביצועים (אני לא כל כך מבין בקטע של הזכרונות והמחלקים והתזמונים)

מה שמזכיר לי מה זה התיזמונים בזכרונות? מה הם קובעים? מה זה עוזר לי שיש תיזמונים הדוקים/משוחררים?

הם קובעים את המהירות של הזיכרונות !

בעיקרון יכול להיות שהזיכרונות מגבילים אותך אני מניח שיש לך bh5 והם צריכים משהו כמו 3.8 בשביל אוברקלוק מטורף למרות שגם 250 זה מכובד !

פורסם
  • מחבר

הם קובעים את המהירות של הזיכרונות !

בעיקרון יכול להיות שהזיכרונות מגבילים אותך אני מניח שיש לך bh5 והם צריכים משהו כמו 3.8 בשביל אוברקלוק מטורף למרות שגם 250 זה מכובד !

תאמת תיכננתי על 290-300 זה אפשרי בעיקרון עם מערכת כמו שלי?

יש איזה קירור אקטיבי יעודי לזכרונות כמו שמקבלים עם הלוח של הFATALTY? כמה הוא עולה?

אני יוכל להגיע ל3.8 במתחים בלי להרוס אותם אם יהיה לי קירור אקטיבי?

בכלל אף פעם לא ראיתי קירור חנקן או מים לזכרונות אז מישהו פעם הצליח להגיע ל4V בלי להרוס תזכרונות?

פורסם

יש איזה קירור אקטיבי יעודי לזכרונות כמו שמקבלים עם הלוח של הFATALTY? כמה הוא עולה?

בכלל אף פעם לא ראיתי קירור חנקן או מים לזכרונות אז מישהו פעם הצליח להגיע ל4V בלי להרוס תזכרונות?

אי אפשר לדעת תנסה ותראה .

פורסם
  • מחבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים