פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים כתוב שם שאתה משתמש ב7800GT ולא בGTX נו ו.. מה הנקודה שלך? הוא משתמש בGT איפה רשום לך GTX אחלה מערכת הייתי מת לכזאת
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים נו ו.. מה הנקודה שלך? הוא משתמש בGT איפה רשום לך GTX אחלה מערכת הייתי מת לכזאת הסתכלתי על נושא אחר סורי ומאוד מרשים!
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים א. שמח שאתה מרוצה - סביר להניח שגם אני ארכוש כזה אחרי העבודה בסוכות.האם הערכה באה עם שני בלוקים? אם לא - כמה עלה לך סה"כ?ב. באמת המאוורר התלוי מצחיק אבל אני תליתי אחד גם כן וזה באמת אחלה דבר,הוריד לי ב-6 מעלות את הצ'יפסט.דבר נוסף שעשיתי זה לתת מאוורר בזוית של 45 מעלות ברצפה של המארז לכיוון הכרטיס מסך.הוריד את הטמפ' שלו ב-6 מעלות. בכלל, אילתורים לפעמים עובדים יותר טוב מהרעיונות ה"יבשים".ג. איזה מארז יש לך? זה ה- TT סופרנו או אחד מחבריו?
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר חביב ביותר אבל לא הזמנו קצת עם המאוררים? איך אתה ישן ככה? הגזמנו ? יש שם 4 של 120מ"מ ( 2 מקדימה אחד על הזכרונות ואחד ברדיאטור ) 2 של 90מ"מ ( אחד בגג ואחד בכלוב הדיסקים האחורי ) 1 של 80מ"מ ( "התלוי המצחיק" ) 2 של 60מ"מ ( בכרטיס PCI שמקרר את הכרטיס מסך מלמטה אחרי שהורדתי את ההיטסינק מהזכרונות ) ולהגיד לך את האמת .... הוא כמעט חרישי ( במיוחד יחסית למארז עם 9 מאוררים ועוד שניים ששכחתי בספק ושלושה דיסקים קשיחים ) ואני שומע טוב מאוד לכל השואלים .... ועוד משהו ... אתם מכירים מישהו שמוכר אולי עוד שני סטיקים של OCZ GOLD VX 3200 ?
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר שמח שאתה מרוצה - סביר להניח שגם אני ארכוש כזה אחרי העבודה בסוכות.האם הערכה באה עם שני בלוקים? אם לא - כמה עלה לך סה"כ?איזה מארז יש לך? זה ה- TT סופרנו או אחד מחבריו?מגיעה עם בלוק למעבד בלבד הבלוק השני עלה משהו כמו 140 ש"ח ( סה"כ בסביבות 650 ש"ח למערכת טובה מאוד )מארז TT VA8000S ARMOR - קישור http://www.thermaltake.com/xaserCase/armor/va8000swa/va8000swa.htm יקר אבל שווה את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.