פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים שימו לב שאני מדבר על כונן בלבד! ולא צורב או משהו כזה.זה מיועד למחשב של אמא והיא לא צורבת.אני רוצה לקנות את הכונן בגלל שהכונן DVD הישן לא קורא את הדיסקים שאני צורבואני מעוניין שהכונן שאני אקנה יוכל לקרוא את כל המדיות (-DVDR+ , DVDR) וכו'.תודה על כל עזרה!
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים כונן DVD הכי זול (טושיבה לפי זאפ) יעלה לך 123 שקל.. אם אתה מחפש רק כונן, זה מספיק.(אגב הLG עדיף בתוספת 5 שקלים ומחירו 127 ש"ח)(ואגב, צורב DVD עולה 250 שקל, ונכון שזה כפול, אבל זאת לא השקעה כזאת גדולה למשהו הרבה יותר איכותי ונותן יותר חופש מבחינת מה שאפשר לעשות איתו)
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים כונן DVD הכי זול (טושיבה לפי זאפ) יעלה לך 123 שקל.. אם אתה מחפש רק כונן, זה מספיק. (אגב הLG עדיף בתוספת 5 שקלים ומחירו 127 ש"ח) (ואגב, צורב DVD עולה 250 שקל, ונכון שזה כפול, אבל זאת לא השקעה כזאת גדולה למשהו הרבה יותר איכותי ונותן יותר חופש מבחינת מה שאפשר לעשות איתו) מה שהוא אמר!!
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים לא! לא! ושוב פעם...לא!!!! אל!! תקנה את כונן ה LG ראיתי מספיק בעיות עם הכונן הזה...לך על טושיבה עדיף פי כמה.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים לצורבים הישנים של LD היו בעיות. בצורבי DVD כבר אין.חוץ מזה, הוא ביקש כונן ולא צורב.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים לצורבים הישנים של LD היו בעיות. בצורבי DVD כבר אין. חוץ מזה, הוא ביקש כונן ולא צורב. ld אחלה חברה מה זה משנה צורב או כונן זה אותה החברה ואתה רואה שלא רק אני אומר שיש איתה בעיות...
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים תשמע תלמד את אמא לצרובאתה יודע איזה קטעים אם זה אם אתה מבטיח לחבר לצרוב לו תניד פור ספיד החדש ואז תאומר לו אמא שלי תארגן לךאתה מתקשר אליה אומר לה תכיני לו אחדוואלק זה נחמד
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים אמא תארגני לי ארבע אצבעות של ניד פור ספיד למכירה במיידי :lol: :cool2: :lol:
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים לצורבים הישנים של LD היו בעיות. בצורבי DVD כבר אין. חוץ מזה, הוא ביקש כונן ולא צורב. ה-d רחוק מה-g בשני כפתורים
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים כונני LG חרא היה לי נסיון מר עם 3 צורבים שלהם HP , NEC , LiteON חברות פצצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.