פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר חברה מסויימת?אם לא אז אני ממליץ על הTT THUNDRBLADEאבל הם לא 2ball bearing. אני מחפש רק 2ball bearing ואני לא הולך להתפשר.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים טעות שלייש לך את זה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1618&products_id=9801במפרט של היצרן כתוב בפירוש TWIN BALL BEARINGאני אנסה לחפש עוד יותר מאוחר.....
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים זה ball bearing , אני מחפש 2ball bearing עם 2 כדוריםאתה יכול להסביר לי בבקשה מה זה ball bearing או 2ball bearing ? מה זה אומר? מה זה עושה?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים לא היה פשוט יותר לכתוב בכותרת - "מחפש מאוורר 12 סנטימטר עם לדים ו 2ball bearing"???
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אתה יכול להסביר לי בבקשה מה זה ball bearing או 2ball bearing ? מה זה אומר? מה זה עושה?2ball bearing זאת השיטה שהמאוורר עובד, ולפי מה ששמעתי זאת השיטה הכי טובה שככה הוא עובד בצורה הכי שקטה.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים 2 ball bearing מדבר על המיסב של המאורר המיסב זה החלק שמחזיק את הציר של המאורר (זה שמסתובב) ומאפשר לו להסתובב בגדול קיימים 2 סוגים sleeve מיסב שהוא פשוט צינור אליו נכנס הציר. השיטה הזאת זולה שקטה מאד אבל דורשת שימון של הציר. ball bearing - מיסב כדורי. יקר יותר ורועש יותר מ-sleeve אבל יכול להחזיק שנים בלי שום תחזוקה ושימון. הציר נכנס פנימה והכדורים עוזרים לו להסתובב בקלות יותר ותוך כדי כך משמיעים רעש. בגדול בגלל שהציר של המאורר הוא כ-2 ס"מ צריך להחזיק אותו מ-2 נקודות, לכן לרוב המאוררים יש 2 מיסבים. יש מאוררים עם שילוב של מיסב אחד כדורי והשני שרוול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.