פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים האם כדאי לעבור למערכת קירור המיים לי יש פחד מהמיים שמוליכים חשמל והרבה חברים שקאו להם תקלות ואז נישפח מיים והלכו להם כרטיסי מסך ממערכת פשוטה 500-600 שקל שכן הציא לי לקחת את זה Zalman RESERATOR 1 Plus http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=160&code=021האים המערכת הזאת שווה ?ועם לא מה המערכת הטובה ביותר לקירור מיים ?או שמע עדיף כבר קירור גז?
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר כן אחי את זה אני ידוע אבל שמע תלואי גם עם יש מארכת טובה שווה להשקיע שאתה יודע שהיא עושה את העובדה ואתה בלב שקט! אני מוכן השקיע הרבה בוא נגיד סיבבות ב 1000-1300 משהו כזה ואני ראיתי פה באתר את הפויקט של יחיאל אני חושב שהוא הזמין כימעט ב 1000 שקל או יותר (שוב אני לא זוכר) קירור גז אז אולי יותר שווה ומישתלם קירור גז :nixweiss:
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים לא, זה טרחה כאבי ראש דאגות אם אתה רוצה ראש שקט קח ביג טייפון ממש ממליץ עליו ושכח מבעיות
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים בייג טיפון שווה מאוד..עם אתה רוצה לעשות עם קירור מים אז לא שמים מים מהברז קונים מיים מיוחדים הם לא מוליכים
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר הבנתי שלא מיים רגילים מהברז איזה מיים ?הבנתי מיים ירוקים כמו של רכב?איפה קונה?ואיך זה ניקרא?
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אתה הולך לעשות OC עצבני ?אם כן אז הזלמן הוא לא מתאים!רכשתי לא מזמן מערכת קירור מים פסיבית (אותו עיקרון כמו הזלמן) של KAILON ואני מרוצה מהתוצאות ירדו לי הטמפ' יותר משהיו עם הXP120 וגם אין אעש של מאוררים - תענוג. אם אתה מחפש שקט אז לך על מערכת בסגנון הזה.אם אתה רוצה לעשות OC עצבני אז לך על מערכת קירור של swiftech או DANGERDAN או משהו בסגנון הזה ואל תלך כמובן על מערכת של 500 שח!דרך אגב מאיפה אתה הולך להשיג את הזלמן הזה? לא ראיתי שיש אותו בארץ עדיין ואם אתה מזמין במשלוח זה יוצא יותר מ1200 שח.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר כן אני יודע שלהזמין מחול זה בערך ככה אני חשבתי על 1500 ככה אבל עם אתה אומר פחות אולי זה באמת ככה כרגע אני לא מתחנן OC אבל תודה מראש צום קל לכולם ותודה לכם
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר כן אני יודע שלהזמין מחול זה בערך ככה אני חשבתי על 1500 ככה אבל עם אתה אומר פחות אולי זה באמת ככה כרגע אני לא מתחנן OC אבל תודה מראש צום קל לכולם ותודה לכם נ.ב. לא עדיף להביא במחיר הזה קירור גז שלפי מה ששעמתי מחזיק OC עצבני ?או שאני טועה??
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר איזה מחיר דורשת מערכת של קירור גז ו משהו טוב !!! חשוב טוב! אמין ובעל יחול קירור גבוה ומאיפה אפשר ליקנות לא כלכך ראיתי בארץ באתרים כניראה חול אה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.