פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים שאלה קצרה: האם לשם התקנת הסונק טאוור יש צורך לפרק את לוח האם ולפרק את התושבת של המעבד שעל הלוח ? לא יודע איזה משחה טרמית ישימו לי ( קרוב לודאי שאת המשחה שבאה עם הסוניק ) ואני מעוניין לרכוש את ה MX1 ולהתקין אותו בעצמי.הלוח Abit AN8 Ultra .
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר כן אתה חייב לפרק את הלוח.אודה לקצת יותר מידע...O.K לפרק את הלוח לשם מה ? פירוק התושבת שבאה עם הלוח , לשם התקנת הסוניק עם תושבת משלו ?
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים באיזה מארז אתה מתקין את זה ?גם חבר שלי קונה את הלוח הזה ואני חושב להמליץ לו לקנות קירור כמו שלך, אבל צריך לבדוק שהמארז שלו מתאים...
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר באיזה מארז אתה מתקין את זה ?גם חבר שלי קונה את הלוח הזה ואני חושב להמליץ לו לקנות קירור כמו שלך, אבל צריך לבדוק שהמארז שלו מתאים...ב Antec 3700BQE
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים שאלה קצרה: האם לשם התקנת הסונק טאוור יש צורך לפרק את לוח האם ולפרק את התושבת של המעבד שעל הלוח ? לא יודע איזה משחה טרמית ישימו לי ( קרוב לודאי שאת המשחה שבאה עם הסוניק ) ואני מעוניין לרכוש את ה MX1 ולהתקין אותו בעצמי.הלוח Abit AN8 Ultra .לדעתי ולדעת הרבה אנשים זה לא כל כך משנה הסוג של המשחה הטרמית, העיקר שיש משחק טרמית. ההבדל בין שתי משחות יכול להגיע למקסימום הבדל של 3 מעלות שזה לא כלכך משנה.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים 3 מעלות שזה לא כלכך משנה. 3 מעלות, לא משנה? א'- ההבדל בין 2 משחות מוכרות (של יצרנים נורמליים) זה אולי 3 מעלות ב' - מה שבא עם הסוניק.... לא הייתי ממליץ על זה לאף אחד ג' - אנשים נלחמים עבור מעלות, עם בהשקעה של 30 ש"ח אתה יכול להוריד 3 מעלות (לפי מה שאתה אומר) למה לא לעשות את זה?
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים 3 מעלות, לא משנה? א'- ההבדל בין 2 משחות מוכרות (של יצרנים נורמליים) זה אולי 3 מעלות ב' - מה שבא עם הסוניק.... לא הייתי ממליץ על זה לאף אחד ג' - אנשים נלחמים עבור מעלות, עם בהשקעה של 30 ש"ח אתה יכול להוריד 3 מעלות (לפי מה שאתה אומר) למה לא לעשות את זה? לא כולם מחפשים לעשות שיאי עולם בOC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.