עבור לתוכן

שאלה לגבי התקנת הסוניק ?

Featured Replies

פורסם

שאלה קצרה: האם לשם התקנת הסונק טאוור יש צורך לפרק את לוח האם ולפרק את התושבת של המעבד שעל הלוח ?

לא יודע איזה משחה טרמית ישימו לי ( קרוב לודאי שאת המשחה שבאה עם הסוניק ) ואני מעוניין לרכוש את ה MX1 ולהתקין אותו בעצמי.

הלוח Abit AN8 Ultra .

פורסם

כן אתה חייב לפרק את הלוח.

פורסם
  • מחבר

כן אתה חייב לפרק את הלוח.

אודה לקצת יותר מידע...O.K לפרק את הלוח לשם מה ? פירוק התושבת שבאה עם הלוח , לשם התקנת הסוניק עם תושבת משלו ?

פורסם

באיזה מארז אתה מתקין את זה ?

גם חבר שלי קונה את הלוח הזה ואני חושב להמליץ לו לקנות קירור כמו שלך, אבל צריך לבדוק שהמארז שלו מתאים...

פורסם
  • מחבר

באיזה מארז אתה מתקין את זה ?

גם חבר שלי קונה את הלוח הזה ואני חושב להמליץ לו לקנות קירור כמו שלך, אבל צריך לבדוק שהמארז שלו מתאים...

ב Antec 3700BQE

פורסם

למה צריך לפרק את הלוח?

אני לא פירקתי את הלוח

והסוניק יושב ועובד נהדר

פורסם

שאלה קצרה: האם לשם התקנת הסונק טאוור יש צורך לפרק את לוח האם ולפרק את התושבת של המעבד שעל הלוח ?

לא יודע איזה משחה טרמית ישימו לי ( קרוב לודאי שאת המשחה שבאה עם הסוניק ) ואני מעוניין לרכוש את ה MX1 ולהתקין אותו בעצמי.

הלוח Abit AN8 Ultra .

לדעתי ולדעת הרבה אנשים זה לא כל כך משנה הסוג של המשחה הטרמית, העיקר שיש משחק טרמית. ההבדל בין שתי משחות יכול להגיע למקסימום הבדל של 3 מעלות שזה לא כלכך משנה.

פורסם
3 מעלות שזה לא כלכך משנה.

3 מעלות, לא משנה? hahaha.gif

א'- ההבדל בין 2 משחות מוכרות (של יצרנים נורמליים) זה אולי 3 מעלות

ב' - מה שבא עם הסוניק.... לא הייתי ממליץ על זה לאף אחד

ג' - אנשים נלחמים עבור מעלות, עם בהשקעה של 30 ש"ח אתה יכול להוריד 3 מעלות (לפי מה שאתה אומר) למה לא לעשות את זה?

פורסם

3 מעלות, לא משנה? hahaha.gif

א'- ההבדל בין 2 משחות מוכרות (של יצרנים נורמליים) זה אולי 3 מעלות

ב' - מה שבא עם הסוניק.... לא הייתי ממליץ על זה לאף אחד

ג' - אנשים נלחמים עבור מעלות, עם בהשקעה של 30 ש"ח אתה יכול להוריד 3 מעלות (לפי מה שאתה אומר) למה לא לעשות את זה?

לא כולם מחפשים לעשות שיאי עולם בOC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים