עבור לתוכן

עתיד הPCIE

Featured Replies

פורסם

כרטיסי האונבורד משולבים בצורה די חזקה בתוך הלוח אם, עוד לא ראיתי מצב שבו רכיב אונבורד התקלקל לבדו מבלי לקחת את שאר הלוח איתו

בדיוק בגלל זה אני לא אוהב כרטיסי Onboard! :bash:

אצלי התקלקל רק כרטיס הקול בלוח ותיקנתי בדיוק השבוע מחשב שהלך לו כרטיס הרשת ה-OB...

האם לאחר שהתקלקל במחשב כרטיס קול וכרטיס רשת Onboard היה אפשר להשתמש בלוח-אם באמצעות הוספת כרטיסי הרחבה מסוג PCI? ::)

מהו הסיכוי לתקלה ברכיב Onboard בלוח-אם באחוזים, בערך (אני משתמש כבר 7 שנים בערך בלוח-אם של אינטל ללא כרטיסי Onboard בלי תקלות)? :-\

• תגובות 30
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן. קניתי כרטיס PCI (מסתבר שעם אותו שבב קול שיש על הלוח אם שלי אפילו) ב-50 שקל ועובד אחלה. יש לך בביוס אפשרות לבטל כל דבר שהוא OB.

באחוזים? יש לי נסיון (לא קצר) בתיקון מחשבים, ואין הבדלים בין לוחות משולבים ללוחות בלי שילובים. אין לך מה לדאוג.

פורסם

כן. קניתי כרטיס PCI (מסתבר שעם אותו שבב קול שיש על הלוח אם שלי אפילו) ב-50 שקל ועובד אחלה. יש לך בביוס אפשרות לבטל כל דבר שהוא OB.

באחוזים? יש לי נסיון (לא קצר) בתיקון מחשבים, ואין הבדלים בין לוחות משולבים ללוחות בלי שילובים. אין לך מה לדאוג.

הרגעת אותי. :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מכיר אף אחד שקנה מחשב בזמן האחרון ושם עליו איזשהו כרטיס נוסף (מעבר לכרטיס מסך). זה לרוב די מיותר, גם אלו שקונים כרטיסי קול אחרים לרוב לא יודעים אפילו למה הם עושים את זה (מעטים הם הכרטיסים שבאמת מציעים שיפור משמעותי לעומת הOnboard). הכרטיסי קול האלו משתמשים בצ'יפסטים ישנים, עם PCI רגיל בלבד.

טוב אז נתחיל עם שלושה אם אתה רוצה עוד פשוט תגיד - אודיג'י 2 ווליו, EMU0404, אודיופיל2496 שים לב שכל אחד זה מחברות שונות ולא שיפורים והכול זה כרטיסים מאוד בסיסיים של החברות

פורסם

ועולים 200 שקל יותר לעומת פיתרון מבוסס OB שעולה שקלים בודדים ולרוב האנשים אין את הרמקולוים הדרושים כדי להבחין בהבדל

פורסם

ועולים 200 שקל יותר לעומת פיתרון מבוסס OB שעולה שקלים בודדים ולרוב האנשים אין את הרמקולוים הדרושים כדי להבחין בהבדל

אני מסכים לחלוטין. ברוב המקרים, אין הבדל מורגש לעומת פתרון OB מוצלח.

פורסם

שוק ההרחבות לא יעלם שכן עדיין דרושים פתרונות חירום

אבל נראה כי חוץ מכרטיסי מסך השאר ימותו ויחולפו ע"י פיתרונות OB

כרטיסי פיסיקה וקול עשויים להשאר, אבל תעשיית המשחקים (שהיא המנוע העיקרי להתקדמות החומרה במחשבים) לא ממהרת לאמץ טכנולוגיות שוליים שאין לכולם, ביחוד כמחיר פיתוח משחק רק עולה

פורסם

יש את קהילת הגיימרים וקהילת "בואו כולם לרראות, יש לי מחשב בסלון" שצריכים כרטיסי קול מותאמים לצורכיהם.

פורסם

הם לא צריכים, הם רוצים

והמס' הזה נמוך מידי מכדי להיות שוק שיחזיק חברה

פורסם

אם הם רוצים את זה אז זה צריך להיות על תקן אני רוצה לשתות.

בקיצור הם צריכים את זה.

מה שכן נכון זה שמספרם הוא דיי נמוך(בני הנוער בעיקר שמתלהבים מCS וכל האנשים בגילאי ה- 30 שקנו בית חדש והם רוצים לרהט אותו קצת יותר מידי).

פורסם

יש את קהילת הגיימרים וקהילת "בואו כולם לרראות, יש לי מחשב בסלון" שצריכים כרטיסי קול מותאמים לצורכיהם.

שהם הכי צריכים לקחת אודיגיZS

פורסם

או את הכרטיס המיועד לכך מסדרת הX-FI.

פורסם

רוב החידוש (או לפחות הניסיון) בXFI זה במוסיקה

פורסם

יש כרטיסים של חברות אחרות שהם יותר טובים במוסיקה מה-X-Fi של Creative, כמו למשל BlueGears HDA X-Mystique 7.1 Gold ו-Audiotrak Prodigy 7.1.

פורסם

ובאמת בלי תעשיית המשחקים היינו נשארים עם p3...או פחות מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים