עבור לתוכן

האם אתם צמים ביום כיפור?

האם אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? 1,026 הצבעות

1. 1. האם אתם מתכוונים לצום ביום כיפור?

• אני צם ולא משתמש בחשמל
    • אני צם אבל משחק במחשב
    • אני צם אבל שותה מים
    • אני צם בין הארוחות
    • אני לא צם בכלל

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

רק אל תיקח ללב

מישהו דיבר אלייך?

מישהו אמר לך מה לעשות?

• תגובות 151
  • צפיות 11.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשבתי שדיברת אלי, במיוחד שהגבת אחרי ודברת על עניין הדלקת האור.

ותאמין לי לא לקחתי שום דבר ללב... ;)

פורסם

Milk-Inc, אתה שותה חלב ביום כיפור?? :s05:

אני צם.

פורסם

צם, ולא משתמש בחשמל - למעט אור..

הולך לבית כנסת

פורסם

צם כולל הכל בשביל הכישול העצמי; יכולת להתמודד בלי ההנאות הקטנות של החיים - מחשב, טלויזיה וכ'ו.

לכל אלה שצמים ומחפשים מה לעשות ביום הזה, תמיד אפשר לקרוא ספר בפעם הראשונה או השניה (תלוי כמה פעמים צמתם עד היום :nutty:), לארגן טורניר שחמט עם חברים, או סתם להיות בקרבת המשפחה/החבר'ה כל היום.

פורסם

באמת יש לי כמה ספרים שלא מצאתי זמן לקרוא אותם.

פורסם

לא צם...

למעשה, אני מחפש זוג אופניים איכותי, 400 הילוכים, 26 אינץ' לגלגל, כידון, פדלים... ת'ם יודעים... אופניים ככה.

אין דרך יותר בריאה ואיכותית להעביר ת'יום המיותר הזה.

פורסם

אני לא מאמין בצום.. אני חיי את כל השנה כאדם חילוני לגמרי.. פעם אחרונה שהייתי בבית כנסת היה בערך בבר מצווה שלי

אני לא מאמין שאם אני יצום זה יחפר על מעשי.. ולצום בגלל שהמשפחה צמה/חברים צמים זה פשוט מטומטם לדעתי!

אבל מצד שני אני עם יד שבורה (כל הזיין הא?) ואין לי יותר מדי מה לעשות ביום כיפור.. אם אני יתקל באוכל הוא אהמם "יעלם" בצורה מסתורית

אבל לא בטוח אני יתקל בו... סעמק אני רוצה לרכוב על אופניים ביום כיפור!!! זה לא פייר! :'(

רוקי אני לא יודע אם אתה יודע... אבל גלגלים של אופניי הרים סטנדרטיות הם באמת 26 אינץ :silly:

ואם אתה צריך התייעצות בקשר לקניה.. ישך תמסנג'ר שלי

פורסם

רוקפורד

אתה מחפש משאית... משאית מירוץ ;)

פורסם

אני לא מאמין בצום.. אני חיי את כל השנה כאדם חילוני לגמרי.. פעם אחרונה שהייתי בבית כנסת היה בערך בבר מצווה שלי

אני לא מאמין שאם אני יצום זה יחפר על מעשי.. ולצום בגלל שהמשפחה צמה/חברים צמים זה פשוט מטומטם לדעתי!

אבל מצד שני אני עם יד שבורה (כל הזיין הא?) ואין לי יותר מדי מה לעשות ביום כיפור.. אם אני יתקל באוכל הוא אהמם "יעלם" בצורה מסתורית

אבל לא בטוח אני יתקל בו... סעמק אני רוצה לרכוב על אופניים ביום כיפור!!! זה לא פייר! :'(

רוקי אני לא יודע אם אתה יודע... אבל גלגלים של אופניי הרים סטנדרטיות הם באמת 26 אינץ :silly:

ואם אתה צריך התייעצות בקשר לקניה.. ישך תמסנג'ר שלי

גם אני עם יד שבר ביד! לא נעים להסתובב כך ביום כיפור עם החברים..

שברתי אותה לפני שלושה ימים אני לא צם צמתי מגיל 13 עד 15 השנה אני מפסיק :)

לפותח הת'דר "אני יודע בוודאות כי אלוהים לא קיים" אולי תגיד לי איך אתה יודע את זה ?

(זה יפתור הרבה בעיות)

פורסם

טוב, אפשט את העניין...

יש לי איזה 350 שקל לזרוק על אופניים משומשות, שסוף סוף יהיו לי באמת... ככה גם אוכל להתנייד עם המצלמה שלי ביתר נוחות בדרכי תל-אביב (לא תמיד בז*ן שלי להגרר בתחבורה ציבורית).

הדבר היחיד שהייתי רציני בנוגע אליו בהודעה הקודמת היה קוטר הגלגל... לו אני בהחלט מודע ובכזה קוטר אני חושק. שאר הדברים, כפי שכבר אמרתי... רצוי שיהיה כידון, כיסא, תיבת הילוכים ידנית מלאה וכזה.

פורסם

צם על כל המשתמע מכך לא חשמל לא שלוקים לא נשנושים בין הארוחות, עינוי כמו שעינוי צריך להיות ביום כיפור!

פורסם

טוב, אפשט את העניין...

יש לי איזה 350 שקל לזרוק על אופניים משומשות, שסוף סוף יהיו לי באמת... ככה גם אוכל להתנייד עם המצלמה שלי ביתר נוחות בדרכי תל-אביב (לא תמיד בז*ן שלי להגרר בתחבורה ציבורית).

הדבר היחיד שהייתי רציני בנוגע אליו בהודעה הקודמת היה קוטר הגלגל... לו אני בהחלט מודע ובכזה קוטר אני חושק. שאר הדברים, כפי שכבר אמרתי... רצוי שיהיה כידון, כיסא, תיבת הילוכים ידנית מלאה וכזה.

צ'מע.. אני לא יכול ממש להמליץ לך על אופניים יד שניה כי אי אפשר ממש לדעת מה האפשרויות..

הכי טוב שתלך לרחוב החשמוניים בתל אביב תסתובב שם בין החנויות..

פורסם

הערה לפותח הת'ראד.....

האופציה הראשונה שבעצם אומרת שאתה שומר את החג לא מנוסחת כראוי.....

אם אתה כותה או משתמש בחשמל זה אותו דבר מבחינת ההלכה.....

רק הערה...

שיהיה לכולנו צום קל....וגמר חתימה טובה!

איתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים