עבור לתוכן

רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל מתקשהה צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות אוברקלוק אבלאני לא יכול כי יש לי נעילה איך אני מוריד את החסימה של האוברקלוק

תודהההה

פורסם

יש לך לוח של אינטל ?

פורסם

עזוב לרגע בצד לוח, מה המפרט?

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק את הסוג של הלוח ? ?

פורסם
  • מחבר

עזוב לרגע בצד לוח, מה המפרט?

אחי יש לי את תוכנה Everest תגיד לי איפה לבדוק אני יגיד לך את המפרט אחי כי אני לא מבין כול כך בזה אחי

פורסם

טריפ - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

ובקשר לשאלה שלך: צריך לדעת מה המפרט. אתה יכול לבדוק את זה בעזרת התוכנות האלו(תבחר מהרשימה את התוכנה שמתאימה לך)

פורסם
  • מחבר

דרך הeverest אני לא יכול לבדוק את המפרט

פורסם
  • מחבר

זה המפרט של המחשב שלי

פנטיום 4 1.7 של אינטל

לוח אם d850mv

כרטיס מסך Nvidia geforce 2 Asus

זיכרון 256 RDRAM

ספק 300W של EAGLE

פורסם

וואי זה קשה:

תלך לCOMPUTER ואז לראשון (SUMMERY) ותתן לנו: לוח+מעבד+זיכרונות+ספק+טמפרטורות+מה עוד?

פורסם

מפרט מאוד מאוד זול וישן

פורסם
  • מחבר

כן אחי אני יודע זה מחשב לפני איזה 5 שנים

רק עכשיו אני מתחיל להשקיע בו

אבל בכול זאת אני רוצה לעשות אוברקלוק אולי זה טיפה יעזור עד שאני יקנה דברים למחשב

פורסם

לקנות דברים לא יעזור לו, הכרטיס מסך על הפנים, ויש לך כנראה רק AGPX2, ליבה שנקראת WILLIAMETTE ככל הנראה (1.7 זה בד"כ וויליאמט) שהיא בכלל לא אוברקלוקרית טובה, שידרוג משמע צוואר בקבוק עצום.

פורסם

אני לא הייתי משקיע במחשב הזה. מקסימום הייתי עושה עליו מלא ניסויים כיפיים כמו לפרק את כל המחשב ולהרכיב מחדש, או שהייתי תורם אותו לילדים נזקקים.

תקנה היום מחשב ב4000 שקלים לאוברקלוק

פורסם
  • מחבר

אבל למה אני לא יכול לעשות אוברקלוקינד אני מנסה דרך הביוס אבל אני לא מצליח כנראה הוא חסום או משהו

אני רוצה לדעת איך אני מוריד את החסימה של האוברקלוק

פורסם

אבל למה אני לא יכול לעשות אוברקלוקינד אני מנסה דרך הביוס אבל אני לא מצליח כנראה הוא חסום או משהו

אני רוצה לדעת איך אני מוריד את החסימה של האוברקלוק

אי אפשר גם לי יש את הלוח הזה אפילו קלוקגן אין ללוח המעפן הזה

בהחלט בעסה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים