פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים העלתי את ה FSB של המחשב דרך הביוס ב5 עכשיו : 2512@2400 הבנתי שצריך לעשות כל מיני דברים תודה ...
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר נו בבקשה אני צריך עזרה ... (אני עוזר שאני נכנס להודעה של מישהו אחר לא כמוכם 24 צפיות ואף אחד לא מגיב ! )
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים העלתי את ה FSB של המחשב דרך הביוס ב5 עכשיו : 2512@2400 הבנתי שצריך לעשות כל מיני דברים תודה ... כאילו WTF? מה זה בדיוק כל מיני דברים תפרט מה הבעיה מה אתה צריך איזה דגמים
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר מה דגמים אחי מה אתה לא רואה כותרת שים עין שאלתי אם צריך לנעול את חריצי ה-APG וה-PCI או לנעול משהו בקשר אליהם משהו 66.66 או 33.33 או משהו דומה ... תודה לכולם (על העזרה)
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים היה על זה תרד לא מזמן (יום-יומיים גג) תעשה חיפוש ואתה צריך לנעול את הAGP על 66.66 (או מה שהכי קרוב יש כאלה גם 60).. ואת הPCI על 33.33 (או מה שהכי קרוב יש כאלה גם 30 ).. ובדרך כלל בביוס זה מופיע ביחד ככה 66/33 תהנה
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר תשמע אחי אני לא יודע באיזה קטגוריה לחפש את ה AGP/PCI אני לא מוצא את זה חיפשתי בכל הביוס לא מצאתי יש לי לשונית שקוראים לה משהו PCI/PNP והמשך אין לי מושג אבל גם שם לא מצאתי משהו שדומה ל 66/33 .... תודה לעוזרים .....
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים זה איפה שאתה משנה את הFSB שם אתה צריך איפה שהpci agp אתה צריך לשנות שם לfixed ולשנות יחס בזכרונות ל3:2 ואם יגיע הזמן שאתה צריך להעלות מתח אז תעלה ותבדוק תמיד טמפרטורה.....זהו זה כל מה שצריך לעשות לא כזה מסובך נכון? בהצלחה ותעדכן אותי אם יהיו בעיות
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר בואנה אחי שיחקת אותה אתה סוסססס אבל אני לא יידע איך לשנות את המתח אז תעזור לי אחי תותח אתה.....
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר זה איפה שאתה משנה את הFSB שם אתה צריך איפה שהpci agp אתה צריך לשנות שם לfixed ולשנות יחס בזכרונות ל3:2 ואם יגיע הזמן שאתה צריך להעלות מתח אז תעלה ותבדוק תמיד טמפרטורה.....זהו זה כל מה שצריך לעשות לא כזה מסובך נכון? בהצלחה ותעדכן אותי אם יהיו בעיות אח שלי אתה תותח ניסית לעזור אבל אין לי שום דבר כזה אין לי מקום כזה גם איפה שמשנים את הFSB לא מצאתי .... אולי אני צריך לעדכן את הביוס ?!?!? (לא מומלץ) ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.