עבור לתוכן

יש פה מישהו עם Venice 3000 במקרה?

Featured Replies

פורסם

האם יש פה מישהו שיש לו

Venice 3000+

??

יש לי:

Venice 3000+

Corsair 400mhz 512X2

GA-K8NF-9

ואשמח שמישהו שיש לו מערכת דומה ידריך אותי אישית באוברקלוק הראשון שלי למערכת =)

צום קל,

איתן.

פורסם

האם יש פה מישהו שיש לו

Venice 3000+

??

יש לי:

Venice 3000+

Corsair 400mhz 512X2

GA-K8NF-9

ואשמח שמישהו שיש לו מערכת דומה ידריך אותי אישית באוברקלוק הראשון שלי למערכת =)

צום קל,

איתן.

כל מערכת amd עם אותו הלוח והציפסט יוכל לעזור לך במקרה הנל ..

לגבי הדרכה לאוברקלוק !

פורסם
  • מחבר

ואיפה אני מוצא (חיפשתי, באמת) הדרכה ממשית בפועל למה עושים?

פורסם

האוברקלוק לא תלוי במעבד, אלא בלוח.

אז תשנה את הכותרת ל"יש פה מישהו עם ga-k8nf-9 במקרה?" :)

כל מקרה, תכנס לביוס יש לך ב ctrl+f1 נדמה לי, פתיחה של עוד תפריט חדש (דרך אגב, תעדכן קודם כל לביוס הכי חדש, נוספו שם כמה אופציות וגם שינו את השם לכמה אופציות קיימות בשביל להקל על ההבנה).

ב advance chipset features תוכל לשלוט על הצ'יפסט ועל הזכרונות.

בתפריט M.I.T תוכל למצוא את כל השאר שאתה צריך, שזה תדרים למעבד, מכפלות, מתחים לכל דבר שניתן לשלוט בו, וכו...

המטרה שלך כרגע זה להוריד קצת את מכפלת ה HTT (שתמצא ב chipset features), בשביל שלא תגביל אותך באוברקלוק (במיוחד בלוחות גיגהבייט).

לשנות את היחס זיכרון מאותו תפריט, אמור להיות על AUTO אבל כדאי לשנות לערך מוגדר, הערך "200" יעלה את הזיכרון יחד עם המעבד, ערכים נמוכים יותר יתנו למעבד יתרון מול הזיכרון (לא מומלץ, רק במידה והזיכרון לא עומד באוברקלוק גם אחרי תוספת מתח של +0.2V).

אחר כך בתפריט השני מעלים לאט לאט את תדר המעבד תוך כדי שמירה על מכפלה מקורית!.

בודקים יציבות עם PRIME, תוך כדי בדיקת יציבות גם בודקים את טמפ המעבד, אפשרי עם התוכנה EVEREST.

שהמערכת לא יציבה מעלים קצת את המתח למעבד, בנתיים במתח לצ'יפסט אין סיבה לגעת.

אם אתה רוצה לבדוק את מצב הזיכרון אתה מוזמן להריץ את התוכנה memtest רק תדע שהיא דורשת צריבה או העתקה לדיסקט כי היא לא פועלת בוינדוס אלא בבוט (אחרי הביוס).

את כל התוכנות תמצא ב GOOGLE, מה שלא מובן לך תרשום בחיפוש בפורום ותמצא הסברים הרבה יותר מעמיקים שלי ושל אחרים.

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק מה הגרסאת ביוס של הלוח אם שלי?

ותודה על התשובה הקודמת המהירה

פורסם

שאתה מדליק את המחשב יש לך ישר בדיקה של זיכרון ויש לך שם שהוא בודק מה מחובר (סידירום הרדיסק וכו..)

ושם רשום תחפש יהיה רשום מה שהוא F3 או F6 או כל מספר אחר

פורסם
המטרה שלך כרגע זה להוריד קצת את מכפלת ה HTT (שתמצא ב chipset features), בשביל שלא תגביל אותך באוברקלוק (במיוחד בלוחות גיגהבייט).

אחי יש לי אותו לוח בדיוק. המכפלה של ה-HTT בלוח הזה היא 4X. לעומת 5X בלוחות nForce4 אחרים.

זה אומר שאם למשל תדר המהירות של לוח האם (FSB) הוא 150 אז בלוח הזה המהירות הכללית היא 600MHz,

לעומת הלוחות NF4 רגילים שלהם המהירות הכללית תהיה 750MHz?

האם זה נכון?

בלוח האם של AMD- מהירות התדר- זהו הBUS- שהוא ה-FSB -שהוא ה-HTT.

האם זה נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים