פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר אותו צורב רק שהוא שחור למשל במקום הצבע הרגיל שלו כי אם יש לך מארז שחור אז צורב באותו צבע יתאים יותר. duh הקטע זה שאני רוצה לקנות מחנות שקרובה לבית שלי, כדי שיהיה קל לממש אחריות, הכי קרוב זה פריבל (מתחת לבית שלי) וKSP, אבל בפריבל יש רק סוני במלאי :'(
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר איזה דגם בדיוק של סוני?המוכר המעפן לא יודע - הוא אמר לי בטלפון : "הדגם הכי חדש" - לא ממש מפריע לי כי כל מה שאני יעשה זה לצרוב דיסקים רגילים, לקרוא דיסקים רגילים ולצרוב משחקי DVD פעם בשנה
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אז איך האדיוט יודע אם זה הדגם הכי חדש ? :bash: הדגם הכי חדש יותר טוב מהסוני הישנים שהיו מבוססים על ליטיאון. הסוני החדש באמת (בספק רב שיש לו אותו) מבוסס על ה BENQ1640. אם זה ה 810A אז אתה יכול לקחת אותו בשקט. אם לא (וסביר שלא) קח את ה 3540 ב KSP.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אז איך האדיוט יודע אם זה הדגם הכי חדש ? :bash: הדגם הכי חדש יותר טוב מהסוני הישנים שהיו מבוססים על ליטיאון. הסוני החדש באמת (בספק רב שיש לו אותו) מבוסס על ה BENQ1640. אם זה ה 810A אז אתה יכול לקחת אותו בשקט. אם לא (וסביר שלא) קח את ה 3540 ב KSP. הייתי קונה אותו בלי לחשוב פעמיים אם היה להם בשחור :'( :'( :'( אני בספק אם זה ה810A, אם כן אני ייקח אותו, המראה שלו > all
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים נו אז תוסיף את זה להזמנה מנועה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3749ותגיד להם שיורידו לך 30 שקל כי אתה לקוח נאמן.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר נו אז תוסיף את זה להזמנה מנועה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3749 ותגיד להם שיורידו לך 30 שקל כי אתה לקוח נאמן. :lol: :lol: אבל זה רחוק מאוד מהבית שלי ויהיה מסובך קצת לממש אחריות במקרה הצורך
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר טירת כרמל.. לא כל כך רחוק אבל מספיק רחוק מה גם שאם אני יוסיף גם את הצורב להזמנה הם יגידו לי: "זה יימשך עוד 10 ימים כי אנחנו צריכים להזמין מחו"ל גם את החלק הזה" ואין לי כוח אני רוצה כבר להרכיב את המחשב כמעט כל החלקים אצלי
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים לפי התאור שלך חשבתי שאתה גר בדמשק. אתה עובר את ההר ונוחת בנשר. לדעתי יש להם את זה במלאי. לפחות תבדוק.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר לפי התאור שלך חשבתי שאתה גר בדמשק. אתה עובר את ההר ונוחת בנשר. לדעתי יש להם את זה במלאי. לפחות תבדוק. :lol: חוץ מקאליבר בספקים אתה מומחה במפת ארץ ישראל גם אני רואה :lol: אני יברר איתם... ההוא מפריבל אגב רוצה 280 שקל על הסוני (הזכרתי את זה כבר ? 0_o), והוא לא יודע מה קורה עם עצמו בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.