פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים אני הולך לקצור כמה (10-20) CDים בבית אז אני מחפש את התוכנה הטובה ביותר והמהירה ביותר. תודה רבה.
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים Easy CD-DA Extractor v4.5.0בדיוק!ובניגוד ל-Audio Catalyst, שמעולה בפני עצמה, CD-DA גם עובדת ב-Win2K\XP..
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים ExactAudioCopy נחשב לריפר הכי טוב שיש.ו-Lame למקודד הכי טוב שיש ל-mp3.ושילוב של שניהם - SuperiorMp3http://www.lidbom.net/superiormp3עריכה: שכחתי לציין שגם שניהם freeware כך שלא תשבור שום חוקים כשתשתמש בהם.מאוד מהיר ואיכותי.עד היום השתמשתי בaudiocatalyst, אבל נראה לי שמצאתי תחליף.
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים ובכן אני הייתי ממליץ לך בעיקרון על ה - Musicmatchאבל רק עם אתה קונה אותה (או בדרך אחרת :-)כי אחרת היא לא משתמשת בכל מהירות הכונן שלך..... (יש הגבלה)אם יש לך Creative SBLIVEאז תשתמש בתוכנה החדשה שלה:Creative PlayCenter 2שהיא מהירה מאוד (מניסיון !!) והיא לא דורשת הירשמות אליה כי זה בא עם הכרטיס קולאו שתשתמש פשוט בתכונה של ה Easy CD DA Extractorזאת שהמליצו עליה.. מקודם היא מצויינת גם כן...
פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים חחחמצחקי כל אחד אומר משהו אחריש המון תוכנות טובות אני אישית משתמש בAudioGrabberאם ה אנקודר שלLameכל מי שמתמש באודיו קאטליסט שישדרג לגרסה האחרונה של אודיוגרבר אודי קטאליסט זה גרסא ישנה של זה עם אנקודר של XING.גם התוכנות האחרות שהוזכרו כאן הם בסדר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.