עבור לתוכן

צריך המלצה לקירור למעבד של AMD

Featured Replies

פורסם

המעבד הוא AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY , עכשיו המליצו לי על הTHERMALTAKE BIGTYPHOON ואמרו שהוא בצמרת המאווררים אם לא הכי טוב, אבל מה לעשות אני חושב ש235 שקל למאוורר קצת מוגזם.

אשמח אם תוכלו להציע לי מאווררים יותר זולים בתקציב של עד 100 שקל, ותתשתדלו שזה יהיו מאווררים טובים שיתאימו, בנוסף יהיו שקטים.

פורסם

אני לא חושב שב-100 שקל תוכל למצוא קירור טוב....

אם אתה יכול לחרוג ולהוסיף עוד 70 ש"ח יש לך את הסוניק טאוור שהוא קירור מצויין ותוכל להרכיב עליו בעתיד מאוררים....

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2422

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה איך הקירור הזה?

Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939

ראיתי שכמעט בכל מפרט מציעים אותו. הוא עולה 60 שקל וגם אם הוא נהרס זה לא נורא תמיד אפשר לקנות עוד.

פורסם

האיגלו הוא סביר+- (משהו ברמה של הסטוק של אינטל אולי טיפה מעל)...

ואם אתה לא מתכנן OC עצבני או משהו בכיוון אז לך על האיגלו (אני אישית הייתי הולך על הסוניק אבל הכול שאלה של תקציב)..

:smile1::screwy::smile1:

פורסם
  • מחבר

עוד מספר שאלות, מה משך החיים של הקירור איגלו?

עכשיו על קירור למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN מספיק??

ודרך אגב האיגלו, והקירור למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN מתאימים לכל המארזים? ואיזה ספק כוח כדאי לצרוך אם אני מתכוון לקנות מאורר למעבד, מאוור למארז ובקר טמפרטורה משהו בסגנון ThermalTake HardCano 13

פורסם

הקירור הזה יספיק לך למספיק זמן, לא שמעתי על קירור שהתקלקל סתם ככה (בגדול זה מאורר ומתכת). תצטרך כמובן לנקות אותו ואת המאווררים אחת לתקופה אבל זה תופס לכל קירור אוויר.

איזה מארז ומערכת יש לך? אם אתה חושב על מאוורר אחד של 120 וזהו אז יכול מאוד להיות שזה לא יספיק!

המאורר 120- תלוי איזה מארז יש לך - צריך להיות לך כתוב שיש לו 120 ממ, מקסימום אפשר לפתור את זה במודינג מזערי.

גם לגבי ספק הכוח צריך לדעת איזה מערכת יש לך ומה התקציב שלך.

לגבי הHARDCANO13 וכדומה, אם אתה לא OC או פריק לשקט אז וותר על זה ובכל מקרה אל תלך על סדרת הHARDCANO של TT.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד רוצה בקר טמפרטורה מאוד מאוד.

עכשיו מארז אני מתלבט בין הסופרנו, לסמוראי לבין CoolerMaster Cavalier 1 CAV-T01 Transparet Window PSU 350W Black.

פורסם

טעות חייך! למה לרכוש מעבד TRAY ולא BOX כי המאוורר שבא עם הBOX של AMD מעולה!

פורסם
  • מחבר

רגע המאוורר בבוקס הוא מובנה עליו כלומר אם הוא נהרס צריך להחליף מעבד?

עכשיו במעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ 1GHz FSB 2 x 512KB L2 Cache Socket 939 Dual Core Processor - Retail יש גם מאוורר של AMD?

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה רציתי לדעת אם מוכרים בארץ מעבדים המגיעים בקופסת Retail?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים