פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים שלום לכולם.ראיתי את המדריך שלכם על זה איך מאוור ישן מספק כח להוסיף אותו לארז...הבעיה היא כאשר ניסיתי למצא יציא מתאימה בשביל המאוורים על הלוח אם שלי אז מצאתי שיש שם שלושה פינים ולא שניים כמו אצל המאוור....מה אני עושה או שאם אפשר לחבר ישירות???תודה מראש על העזרה.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים היציאה של ה3 פינים בלוח מיודעת לחיבור שונה (חיבור 3 פינים מין הסתם).. ויש בה 3 פינים כי החיבור ה3 הוא לכבל הRPM (סיבובים לדקה) אתה צריך לחבר את המאוורר לחיבור מולקס של הספק (כמו בתמונה).. [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובה..אתה מתכוון שאני אפרק איזה חיבור מהספק כך כאילו את התקע הלבן הזה ויחבר אותו למאוורר?
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים כןחוט אדום במאוורר הולך לחוט צהוב במולקסחוט שחור במאורר הולך לחוט שחור(שליד הצהוב) במולקסזהו יש לך מאורר ;D
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר מצטער עם השאלות המעצבנות שלי אבל יש לי עוד שאלה...באיזה מהתקעים צריך להישתמש? בקטן שבתמונה הוא נמצא בפינה ימנית למטה או בגדול שמחברים אליו הרד דיסקים?
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אתה יכול לפרק ולהרכיב במקומו (החיבור ה"לבן") את המאוורר אתה יכול לחשוף תחוטים ולחבר תמאוורר ככה גם לא ה"פסדת" חיבור בספק ואם יש לך ספק ישן (מאמין שכן כי ממנו פירקת את המאוורר).. תחתוך ממנו אחד מהחיבורים תחבר אותו למאוורר (ככה יהיה לך מאוורר עם חיבור מולקס).. והחיבור הקטן הזה זה של הפלופי (כונן דיסקטים) אתה צריך להשתמש בחיבור הגדול (זה שמתבר לHD ולכוננים כוכו).. בזהירות ותהנה
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר תודה רבה אחים שלי על העזרה.....בסוף מצאתי מפצל כזה שלתוכו היה מחובר אצלי מאוורר אחר ואז פשוט הייתי צריך לחבר אותו לאחד היציות hd של המחשב שלי ולחבר אותו למארז....כשחיברתי אותו אז הטמפ' של המעבד, הלוח אם וההרד דיסק ירדו ב 3-5 מעלות.זה טוב?המון תודה על העזרה
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים זה טוב? אם זה הוריד לך מעלות זה בטוח לא רע וכמה מאווררים יש לך במארז ואיך הם מסודרים (איך הסירקולציה)..??
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר כעיקרון היה לי רק מאוורר אחד על המעבד וזהו וכנראה המאוורר של הספקעכשיו הוספתי עוד מאוורר 80 מ"מ לצד האחורי של המארז כלומר הוא מכניס אוויר קר.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים המלצה שלי תוסיף עוד מאורר שיכניס אוויר "טרי" למארז מקדימה ותהפוך את זה שמאחורה שיוציא אוויר ואז יהיה לך תמינימום סירקולציה שצריך...
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר אוקיי אני ינסה אבל כמעט בטוח שאין לי מקדימה מקום איפה שאני יכול לחבר את המאורר אבל בכל זאת תודה על העזרה!!
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים בעיקרון בכול מארז נורמלי (ועוד לא ראיתי אחד שאין לו) חייב להיות מקום למאוורר מקדימה תבדוק טוב
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אם תוכל לסדר תמונה של המארז יהיה מצויין ונוכל לתת לך עצות טובות יותר לשיפור הטמפ' במחשב
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר אני אבדוק את זה ביסודיות עם יש לי אפשרות להתקין אחד מקדימה ובשמחה הייתי מביא תמונות של המארז שלי אח בעיה שהמצלמה לא אצלי כרגע....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.