פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים שלום לכולם . קניתי מחשב לפי כמה ימים להלן המפרט : לוח של חברת Gigabyte דגם GA-K8NF-9 מעבד להלן התמונה: זיכרון של טיונמוס 1 גיגה 400 ddr . במידה ויש עוד משהו שאתם צריכים תגידו אני אפרסם כאן . ברצוני לעשות לו אוברקלוקינג לשפר אותו קצת , מישהו יכול לכוון אותי איך לעשות ומה לשנות , ? כי אני חדש בזה ואני קצת מפחד אז אני אשמח לכוון .
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים תעשה חיפוש באתר בטוח שתמצא הרבה הרבה תרדים על זה (תבין הנושא נטחן ברמות) תעשה חיפוש ואם יש משהו ספציפי שלא הבנת אנחנו כאן...
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר תעשה חיפוש באתר בטוח שתמצא הרבה הרבה תרדים על זה (תבין הנושא נטחן ברמות) תעשה חיפוש ואם יש משהו ספציפי שלא הבנת אנחנו כאן... אני יהיה חוצפן ויגיד שאכן חיפשתי באתר המון ואכן מצאתי הרבה מידע אבל כול המונחים כול כך חדשים לי שאני מפחד להתחיל . במידה ומישהו יכול להגיד לי תעשה א, ב, ג, בשביל להבין איך להתחיל ( אני מתכוון למי שמכיר את החומרה שלי או בכלל ) אני אשמח .
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר לגבי הלוח הנה התמונה : לגבי הזיכרון הנה התמונה : פירוט של כול סלוט זיכרון : זיכרון שני: כרטיס מסך : עוד פרטים על הכרטיס: ומי שבא לו לראות את החומרה מבפנים הנה תמונה ( בשביל זה יש מצלמה תמונה שניה :
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר לא אחי 400 . שניה אני אפרסם עוד תמונות הורדתי תוכנה בשביל זיהוי חומרה
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים תזיז את הזיכרון שבסלוט 3 לסלוט 2 ואז הזיכרונות שלך יעבדו במצב כפול שנקרא דואל צאנל!!!!! :bash: מה הטמ"פ שלך במאמץ??
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים איך אני יודע אם אני עובד במצב כפול?האם אני בכלל יכול(יש לי ADATA 512X2)...
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים כתוב לך בתוכנה cpu-z באפשריות של הזיכרון איפה שהיה כתוב single ואם שינתה את המקום של הזיכרון כמו שאמרתי לך אז צריך להיות לך כתוב dual
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר תזיז את הזיכרון שבסלוט 3 לסלוט 2 ואז הזיכרונות שלך יעבדו במצב כפול שנקרא דואל צאנל!!!!! :bash: מה הטמ"פ שלך במאמץ?? 36 מעלות . במצב מנוחה 29
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר כתוב לך בתוכנה cpu-z באפשריות של הזיכרון איפה שהיה כתוב single ואם שינתה את המקום של הזיכרון כמו שאמרתי לך אז צריך להיות לך כתוב dualעשיתי את זה וזה לא שינה הרבה. אני מדבר על האוברקלוקינג עכשיו . לגבי הזכרונות הבנתי שהם צריכים להיות זהים אחד לשני ותראה אצלי הם שונים מבחינת מסר סידורי
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אם אתה רוצה לראות הבדל בביצועים אז תעביר תזכרונות ל לT1 (אם הם על T2 כמובן..) בביוס זה יהיה שיפור ניקר (אם לא הכי חשוב).. מין הסתם שהם יהיו שונים במספר הסידורי (לא נראה לי שיש מספר סידורי ביצור שהוא זהה אחד לשני)...!!! אבל מבחינת מהירות ותיזמונים הם אותו הדבר וזה מה שחשוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.