פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים ה vf700 cu של זלמן או אחד מהסדרה של הArctic cooling silencer או בכלל Thermaltake Tide Water שזה קירור מים אבל בלי סיבוכים של קירור מים.אם מישהו יודע קירור יותר טוב ממה שכתוב פה (לא גז, לא חנקן, לא קרח יבש) ולא בלוק מים שצריך בשבילו מערכת שלמה.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר כן, אני יודע שזאת הקפצה, אבל אני רוצה שיענו לי מה עדיף לכרטיסי מסך, הקירור של זלמן או הקירור של ארטיק קולינג
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר לא אין לי, וחוץ מזה ראיתי סקירה שאמרה שהוא רועש וגרוע, אז הוא יוצא מההשוואה.עכשיו נשארו zalman cu vf700 ו Arctic Cooling NV Silencer לבד בזירה
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים תכניס למשוואה גם את ה-Thermalright V-1. ל-VF700 יש יתרון וזה שהוא כולל קירור לזכרונות. לעומת זאת קראתי שה-V-1 חזק יותר ממנו ככה שהכל בידיים שלך.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר זה נראה גדול מידי ופאסיבי מידיי.וחוץ מזה אל תתיחסו לקירור של הזכרונות ראם בכרטיס כי זה לא בעיה לקנות להם קירור פאסיבי
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים הקירור הכי חזק לכרטיסי מסך הוא הV1 של טרמלרייתותוסיף לו עוד סינקים ויש לך את הקירור הכי חזק לכרטיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.