פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים 1) למה לבלוק הזה מתחברים 3 צינורות? ???? 2) בכמה זה יותר טוב מבלוק מים רגיל? ???? 3) איך השיטה הזאת עובדת? ???? בתודה מראש, טמיר (כן, עם ט' וזה לא שגיאת כתיב)
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים 1) למה לבלוק הזה מתחברים 3 צינורות? ????כי ככה העיקרון של הבלוק הזה עובד, הוא מבוסס על WHITE WATER2) בכמה זה יותר טוב מבלוק מים רגיל? ????מה זה רגיל?3) איך השיטה הזאת עובדת? ????הצינור האמצעי נמצא ישירות מעל הליבה ו"סופג את החום בצורה טובה יותר מבלוקים אחרים שקדמו לו. אני לא יודע איך להסביר לגמרי את העיקרון
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר בלוק מים רגיל, זה בלוק מים כזה שמתחברים אליו רק שתי צינורות.אשמח ליותר פירוט על השיטה של ה3 צינורות ואם אפשר אז גם תמונות מתוך הבלוק. תודה.עריכה: התבלבלתי
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים תהרוג אותי וזהוהבחור שפרסם את הבלוק הזה אמר שהוא שלו?זה בלוק לקירור גזדו-שכבתיזה לא בלוק לקירור מיים
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים תהרוג אותי וזהוהבחור שפרסם את הבלוק הזה אמר שהוא שלו?זה בלוק לקירור גזדו-שכבתיזה לא בלוק לקירור מייםאתה מדבר על הבלוק הראשון שהביאו???
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר סליחה על הטעות , ובכל זאת מישהו יכול להסביר לי את השיטה של 3 צינורות?? ואת היעילות של זה??
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים ההסבר הכי מהיר וקצר (ושאני יכול לחשוב עליו בלי להסתבך בתרמודינמיקה)היא שהחור האמצעי הוא לא עגול, אלא הוא קו... זה גורם להאצה של הזרם וכאשר הוא פוגע במשטח הנחושת שעליו הוא מותז הוא מקרר אותוהעובדה שהחור הוא ישירות מעל הליבה גורם לכך שהאפקטיביות שלו אל מול בלוקים אחרים שתקופתו (עכשיו המצב שונה) הייתה טובה יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.