עבור לתוכן

שאלה בנוגע לטמפ' (לא אם הן טובות :S )

Featured Replies

פורסם

אהלן (:

טוב אני אעשה את זה מהר, ככה סתם במארז (compucase 6a19) עם מאוורר 120מ"מ שמוציא אוויר מאחורה יש לי את הטמפ' האלו:

מעבד: 38, לוח אם: 39 (נראה לי שאוורסט קוראת אותם הפוך), ליבת כרטיס מסך: 50+- ובסביבה 40 בערך, עכשיו, פתחתי את המארז כדי לראות את הסידור המחורבן שקיבלתי עם המחשב. ועכשיו, אחרי שהדלקתי את המחשב הטמפ היו: מעבד: 34, לוח.א: 35, ליבה: 45 וסביבה 38.

עכשיו לשאלה: האם הטמפ' צנחו מפני שנכנס אוויר קר למארז? כי כמו שציינתי אין שום מאוורר שמכניס אוויר (כדי לי להוסיף אחד?).

הגעתי למסקנה הזאת כי אחרי בערך חצי שעה-שעה הטמפ' חזרו למס' הנורמליים למעלה.

ובנוסף, אני מפחד לגעת בכל החיבורים והמולקסים (כדי לסדר אותם), יש סיכוי שאם אני אבקש בחברה שקניתי את המחשב שיסדרו את החוטים (בנוסף לעוד כמה דברים שאני גם ככה מוסיף) הם יבצעו זאת? (אני בטח כבר אראה לבד).

תודה (:

פורסם

כדאי מאוד מאוד לקנות מאוורר שיכניס!

אתה יכול לבקש מהחברה שתעשה את זה - אבל אין בעיה לעשות את הדברים האלה לבד, נתק את המחשב מהחשמל, וסדר את החוטים - הכי פשוט וזול זה פשוט לאחד אותם בעזרת אזיקונים - חבל שתיעשו לך את זה בחברה- לא חבל על הכסף בשביל שניה עבודה?

פורסם
  • מחבר

כדאי מאוד מאוד לקנות מאוורר שיכניס!

אתה יכול לבקש מהחברה שתעשה את זה - אבל אין בעיה לעשות את הדברים האלה לבד, נתק את המחשב מהחשמל, וסדר את החוטים - הכי פשוט וזול זה פשוט לאחד אותם בעזרת אזיקונים - חבל שתיעשו לך  את זה בחברה- לא חבל על הכסף בשביל שניה עבודה?

אוקיי, לגבי המאווררים חשבתי על כזה מבנה: 120 מקדימה מכניס, 80ממ מכניס מהצד ועוד 120 מאחורה מוציא (קיבלתי מן תעלת אוורר למעבד שנראה לי רק מפריעה לזרימה ככה שאני אנתק אותה ובמקומה אתקין את ה80).

בקשר לסידור, כבר סידרתי עם אזיקונים, אבל עכשיו איפה להדביק את כל הגוש? חות מזה שקיבלתי עם הלוח שני כבלים עגולים ומשום מה אני לא מבין מה שניהם עושים ליד הפלופי כשההארד דיסק עם חיבור ATA רגיל.

פורסם

אתה יכול גם להשים את ה80מ"מ בסוף/אמצע התעלה (אם יכנס)..

שיוציא אוויר ו"יזרז" את האוויר שיוצא מהמעבד

ואם אתה הולך לפרק תתעלה ולשים את המאוורר שיכניס אוויר

הזרימה תיפגע כי הוא יכניס אוויר והמאוורר של המעבד יוציא והם אחד מול השני.....

ולא ממש הסברת את עצמך לגבי הכבלים העגולים

מה זאת אומרת שניהם ליד הפלופי (מחוברים לא/כן /מי/מה??)..???

פורסם
  • מחבר

אתה יכול גם להשים את ה80מ"מ בסוף/אמצע התעלה (אם יכנס)..

שיוציא אוויר ו"יזרז" את האוויר שיוצא מהמעבד

ואם אתה הולך לפרק תתעלה ולשים את המאוורר שיכניס אוויר

הזרימה תיפגע כי הוא יכניס אוויר והמאוורר של המעבד יוציא והם אחד מול השני.....

ולא ממש הסברת את עצמך לגבי הכבלים העגולים

מה זאת אומרת שניהם ליד הפלופי (מחוברים לא/כן /מי/מה??)..???

נכון >< אני טיפש, שחכתי שהמאוורר על המעבד מוציא אוויר ולא מכניס :s07:. אבל התעלה פשוט חוסמת יותר מחצי מארז, אומנם היא לא רחבה אבל היא עדיין מגבילה קצת את האוויר, ככה שאולי כדי לי לפרק אותה ולשים 80ממ שיוציא אוויר? (לא תהיה בעיה של פחות אוויר נכנס ויותר יוצא?)

ושחכתי לומר בקשר לכבלים העגולים, רק העפתי מבט לשם ונראה שהכבל ATA המעוגל מחובר לכונן דיוידי, אני אפתח אחר כך את המארז ואבדוק את העניין.

עריכה:

מה דעתכם על סט המאווררים הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=2516

(אני לא ממש מכיר פה את המערכת, מישהו יכול לומר לי איך לקשר מילה?)

פורסם

המאוורר של המעבד מוציא אוויר???

או שלא הבנתי נכון או שיש פה בעיה !

המאורר של המעבד מזרים אוויר לכיוון המעבד/לוח אם- לכן מאוורר במקום התעלה יהיה לי מצויין

היה לי פעם את אותו מארז ואותן שאלות - מה שעשיתי הוא - פשוט שמתי במקום התעלה מאוורר של 90 ממ (גם 80 יעשה תעבודה), על התעלה זה לא הצליח כי הרעש היה בלתי נסבל, תעלת הפלסטיק הזאת לא מתפקדת טוב עם מאוורר באחד הצדדים שלה.

אחרי זה הרכבתי תתעלה ארוכה שמתחברת ממש על המאוורר של המעבד (אתה יכול לראות את התמונות אולי באחד הדיונים הראשונים שפתחתי) - אבל שוב מאורר במקום התעלה שמזרים אוויר פנימה יעשה עבודה מצויינת ביחד עם מאורר 120 מקדימה שיכניס ועוד אחד של 120 מאוחר שיוציא וגם יש לך גם מאורר על הספק שמוציא אוייר - ככה שאתה מסודר מבחינת זרימת אוויר.

לגבי הצמה של החוטים פשוט תחזק את כולם לאחד מדפנות המארז בעזרת איזקון (אולי באיזור העליון של המארז ככה שלא יחסמו את זרימת האוויר של ה120 מקדימה).

לגבי המאוררים שבחרת - ערכה סבבה - לך על זה.

פורסם

המאוורר של המעבד מושך אויר, לא "מוציא".

מאוורר שמוציא אויר מעל המעבד יגרום למערבולות ולזרימה לא טובה של אויר במארז.

פורסם

יש פה בעיה גדולה יותר ממערבולות :D

אם הוא יוציא אוויר אז המעבד יתחיל לעלות לטמפ' לא נורמליות - ממש חונקים אותו ככה :-*

פורסם
  • מחבר

שנייה :s07: :s07: :s07:

אוקיי,

1. אני מוזר :screwy:

2. מאוורר 120ממ מקדימה מכניס, 120 מאחורה מוציא ו80 בדלת מכניס.

3. תודה רבה לכל מי שהגיב לדיון, עזרתם לי מאוד (: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים