פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים זה רשום על הצ'יפים עצמם ? כי הזכרונות בתוך משטח אנטיסטטי עטוף עם סלוטפ אין לי כוח לפתוח סתם אז אני רוצה לוודא לפני שאני יפתח באיזה עוד צ'יפים משתמשים TWINMOS ?
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים כן, זה רשום על הצ'יפים.כי הזכרונות בתוך משטח אנטיסטטי עטוף עם סלוטפ אין לי כוח לפתוח סתםאבל לפתוח ת'רד סתם יש לך כח?
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים :lol: הרגת אותי עכשיו עמרי תוריד את ההיטסינט ואם זה לא בא עם היטסינק אז זה כתוב על הציפים ולמה שלא יהיה לך כח לפתוח בכל מקרה אתה צריך לשים את הסטיקים בתוך המחשב כדי שהם יעבדו
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר :lol: הרגת אותי עכשיו עמרי תוריד את ההיטסינט ואם זה לא בא עם היטסינק אז זה כתוב על הציפים ולמה שלא יהיה לך כח לפתוח בכל מקרה אתה צריך לשים את הסטיקים בתוך המחשב כדי שהם יעבדו כי שאר החלקים עוד לא הגיעו -לנעול-
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר אמממ בדקתי ורשום על השבבים Mtec... איך הם ? נ.ב: לא ערכתי את הקודמת כי ההודעה הזאת קבורה בעמוד השני
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים mtec צ'יפים ישנים ולא מוצלחים Twinmos M.tec DDR400 Specification: DDR400 @ 2,5-3-3-8 Used chips: Winbond UTT BH-5 Winbond UTT CH-5 PowerChip 5ns - 0.13nm PowerChip 5ns - 0.11nm על כולם רשום M. TEC תנסה להריץ מספר סידורי בגוגל http://www.techpowerup.com/memdb/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.