עבור לתוכן

שאלה בקשר להוספת נוזל הקירור במשאבה

Featured Replies

פורסם

יש מצב שכל שלושה שבועות בערך צריך להוסיף נוזל קירור למשאבה?

כי אני שמתי לב שכל פעם שאני מסתכל הכמות יורדת

פורסם

המיכל של המים שלך פתוח או סגור?

פורסם
  • מחבר

הוא סגור עם ברגים ופקק מגומי שאוטם את הכניסה

כל איזה שבוע שאני מסתכל יורדת הכמות של המים

ואין נזילה משום מקום בדקתי הכל

יכול להיות שהם מתאדים או משהו כזה?

פורסם

זה תקין לגמרי כל עוד המפלס קצת יורד ולא מתרוקן לחצי ;D

פורסם

זה תקין לגמרי כל עוד המפלס קצת יורד ולא מתרוקן לחצי ;D

זה לא אומר שיש נזילה או משהו ?

אחרת איפה המים יכולים לברוח במערכת סגורה ?

פורסם
  • מחבר

אז אני לא מבין לאן המים נעלמים הם לא יכולים להתאדות

אז לפי מה שאתה אומר אני צריך לקנות כל איזה כמה זמן בקבוק של נוזל קירור?

זה עולה הרבה כסף זה כבר לא שווה עדיף קירור אוויר

פורסם

שמע המים מתאדים כי הם מתחממים כל הזמן ומתקררים, המפלס של המים צריך לרדת מעט מעט, פעם באיזה חודש-חודשיים לשפוך לו שלוק

נגיד בקבוק כמו שטרמלטק מוכרים הירוק הענק הזה, אחד כזה ב80 שקל צריך להספיק לכמה שנייייםםם טובות.

אם אתה רואה שבאמת צריך כל חודש למלא לו כמות רצינית של מים, אז שווה לבדוק אם יש נזילה וכאלה.

פורסם
  • מחבר

תגיד לי ואין איזה קומבינה במקום לקנות את הנוזל הזה שעולה 80 שקל אי אפשר לשים את הנול הירוק ששמים ברדיאטור של האוטו הוא נראה בדיוק אותו דבר והוא גם נוזל קירור שניהם בצבע ירוק והם משמשים בדיוק לאותם צרכים

כי לפי מה שאני יודע ג'ריקן של 5 ליטר עולה 30 שקל אז לא חבל לקנות בקבוק קטן כזה ב80

פורסם

שמע אני לא יודע איך היכולות קירור שלו, אם הוא גם לא מוליך חשמל כמו הנוזל של טרמלטק (שאם יטפטף לך במחשב זה לא יקצר).

אני לא חושב ש80 שקל למשך שנים זאת הוצאה ענקית.

אם באמת אתה חושב שבקבוק אחד כזה לא יספיק לך לשנה שלמה, אז משהו לא בסדר במערכת שלך...

פורסם

איך אתה יודע שהנוזל של TT לא מוליך חשמל?

ומים מזוקקים גם לא מוליכים?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהנוזל של האוטו לא מוליך חשמל והוא גם יותר סמיך מהנוזל של TT

פורסם

איך אתה יודע שהנוזל של TT לא מוליך חשמל?

1. טרמלטק מצהירים על זה, אני לא חושב שחברה בסדר גודל כזה נוטה לשקר (חוץ מלגבי ה dba שלה... ;D)

2. כבר היו מקרי נזילה עם הביג ווטר והנפגעים יכולים להגיד לך בפרוש שמצאו שלולית על החומרה שלהם, ולא ניהיה קצר.

בקיצור זה לא פתוח לוויכוח הנוזל קירור של טרמלטק פשוט לא מוליך.

מסריח הוא כן, מאוד...

פורסם

ומה לגבי המים המזוקקים?

ד"א לא באתי להתווכח איתך, אני פשוט מחפש פיתרון לנוזל קירור לא מוליך אז רק רציתי להיות בטוח..

פורסם
  • מחבר

שמע שמע אני לא עיוור אין לי פה שום נזילה והמחשב אצלי רק שלושה שבועות וירד לי המפלס במשאבה ב4 פסים שזה טירוף

השאלה שלי אם זה אמור להיות ככה כי אם כן אני מעיף את המערכת הזאת מהמחשב שלי

פורסם

Viper:

אני אומר שוב, 73 שקל זה מחיר זול יחסית (רוב הנוזלים עולים בארץ 90 ומעלה) והוא "בריא" גם לרדיאטור (קורוזיה בלאגן...) וגם מספיק להמווווון זמן (מיכל כזה אמור להספיק להרבההה יותר משנה), אני אישית לא הייתי מתקמצן על המערכת שלי עם משהו שהיה יכול להזיק.

כללל מקרהההה, נזכרתי שקראתי מזמן איזה מאמר נחמד שכתבו, חיפשתי ומצאתי:

http://www.pcspot.co.il/articles/wc4new10.php

תהנה ! (:

sasi20,

אני לא ממש יודע כמה זה 4 פסים אצלך, כי כנראה שאין לנו את אותו מיכל\משאבה, אבל ב3 שבועות כמעט ולא אמור לצנוח המפלס, סנטימטר בלחץ היסטרי.

כמה בלוקים יש לך (רק על המעבד?) ומה הטמפרטורה שלהם בדרך כלל? (כי אם יש לך רכיב שפולט הרבה חום אני מתאר לעצמי שגם האידוי יהיה רציני יותר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים