פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים עשיתי OC עם תוכנה שבאה עם הלוח אם 5 EASY TUNEאכשיו המחשב נהיה יותר איטי ואני רוצה להחזיר אותו למצב הקודם איך אני עושה את זה ?
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר עזוב את השתויות האלה איטי מהיר איך אני מחזיר אותו למצב שקיבלתי את המחשב
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים תעשה - התחל - הפעלה - msconfig - אתחול - תוריד את ה V מהEASY TUNE - אישור וריסט
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים במידה וזה לא עוזר-תוציא את הסוללה מהלוח המתן 15 שניות-והחזר אותה למקומה.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אבל אם זה תוכנה שאחראית על השינויים, אז הם נעשים (לא מילה מדוייקת) עם הBoot, אז מה יעזור איפוס הביוס?
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אבל אם זה תוכנה שאחראית על השינויים, אז הם נעשים (לא מילה מדוייקת) עם הBoot, אז מה יעזור איפוס הביוס? Huh?!
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים לך להוספה הסרה של תוכניות, תמחוק את התוכנה.אם עשית אובר רק דרך ה easytune הם לא נשמרים בביוס, רק נכנסים לפעולה שהוינדוס עולה.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים Huh?! אתה לא מבין עברית? אם התוכנה אחראית על השינויים אז לא יעזור לאפס את הביוס. זה לא ימחק את התוכנה.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים התוכנה משנה את ההגדרות בביוס...! EasyTune ?! אתה בטוח? : ??? רק תיקון קטן: אבל אם זה תוכנה שאחראית על השינויים, אז הם נעשים (לא מילה מדוייקת) עם הBoot ב-Startup, אז מה יעזור איפוס הביוס? ה-Boot מתיחס להפעלה של המחשב, Startup לעליה של מערכת ההפעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.