עבור לתוכן

צריך 1 ג'יגה של זיכרון ב-800 ש"ח שיהיה הכי טוב לאובר קלוק !

Featured Replies

פורסם

רק חבל שאין בKSP אותם יותר.... (אני בדקתי לפני כשבועיים)

ובמקומות האחרים המחיר זה באיזור ה700 שקל לסטיק אחד !!

(דרך אגב - הזכרונות האלו מצויינים, עם המערכת שלי וסטיק אחד מהם (בגלל זה חיפשתי לפני שבועיים עוד סטיק) הם עשו 300MHZ ב3-4-4-8 (נראה לי שזה היה ב3.1V))

דרך אגב, יש אפשרות שתודיע לי אם אתה כן מוצא אותם במחיר כזה? (הם ישלימו לי את המערכת שלי יפה יפה)

פורסם
  • מחבר

רק חבל שאין בKSP אותם יותר.... (אני בדקתי לפני כשבועיים)

ובמקומות האחרים המחיר זה באיזור ה700 שקל לסטיק אחד !!

(דרך אגב - הזכרונות האלו מצויינים, עם המערכת שלי וסטיק אחד מהם (בגלל זה חיפשתי לפני שבועיים עוד סטיק) הם עשו 300MHZ ב3-4-4-8 (נראה לי שזה היה ב3.1V))

דרך אגב, יש אפשרות שתודיע לי אם אתה כן מוצא אותם במחיר כזה? (הם ישלימו לי את המערכת שלי יפה יפה)

בשורה רעה אני יתקשר לברר מוצאי החג ואני יעדכן אותך :xyxthumbs:

פורסם

תודה

באתר שלהם כתוב שיש בפ"ת אבל הייתי שם פיזית והם אמרו שזה טעות במלאי (יש להם 256MB ולא 512MB של הPC4000)

ושוב, זה היה לפני שבועיים, אני מקווה שאולי זה ישתנה

אם זה לא אז אפשר לחשוב על הPC3500 שקל TWINMOS, זה BH-5 UTT אבל הם שווים משהו רק אם יש לך לוח שיכול לתת להם את מה שהם אוהבים - מתח

אני ממש לא זוכר עד איזה מתח יש בלוח שלך

שווה לבדוק כי המחיר שלהם תחרותי מאוד - 430 שקל לסטיק בזיג זג (או LOGICPC כבר לא זוכר)

פורסם
  • מחבר

הם רוצים 3.6 מתח מאיפה אני יספק להם מה אני חברת החשמל הלוח שלי נותן 2.8 זה הכי הרבה :xyxthumbs:

פורסם

הם רוצים 3.6 מתח מאיפה אני יספק להם מה אני חברת החשמל הלוח שלי נותן 2.8 זה הכי הרבה  :xyxthumbs:

LOLOLOLOL נחמד אתה..אהבתי!!! :xyxthumbs:

פורסם

eli asus

BH-5 מגיעים לשיאם דווקא ב 3.5V

וגם מ 3.1V אפשר להתחיל לנצל אותם יפה

אבל ב 2.8V אי אפשר לעשות איתם הרבה

פורסם

כבר הוכח שבאס יותר חשוב מתזמונים

סליחה על השאלה הבאמת דפוקה פשוט אני רגיל להכל באנגלית אז :

הבאס=לכמות הMHZ שיש לכרטיס?

פורסם

הבאס זאת המהירות הבסיסית של הרכיב

(נקראת לפעמים מהירות שעון בעיקר בכוונה לבאס של המעבד)

בזכרונות DDR (שהשם אומר Dual Data Rate) המהירות הסופית היא בעצם מהירות השעון כפול 2 (בגלל שיש שליחה של נתונים פעמיים בכל סיבוב שעון - Dual Data Rate), או במילים אחרות - הבאס הוא המהירות הסופית חלקי 2

פורסם

OCZ booster יכול לצלות אותם עד 3.9 במתח חלק ללא קפיצות

DFI mobos יכולים לצלות אותם עד 4.0 במתח עם קפיצות/VOLT MOD עד 3.9 עם מתח חלק

כל VOLT MOD....

פורסם
  • מחבר

טוב אני יקח את ה-a-data vitsta תודה חברים אני אוהב אותכם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים