פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים יש לי קירור sonic tower עם מאוורר 12CM בצד של הסוניק.איפה כדאי לשים מאוורר צדדי שיביא אוויר טרי שיעזור לקרר את המחשב?? באמצע בין העמודים heatsink של הסוניק (אני חושש שזה יהרוס למאוורר השני)או באזור הזכרונות, שיספק אוויר קר למאוורר של הסוניק??תתיחסו רק לקירור של המעבד ולא של הזכרונות בבקשה, ותודה מראש.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים גם וגם...זה לא הורס למאוורר השני מכיוון שהמהירות שהוא דוחף נהרסת שהאויר "נתקע" בצלעות... ז רק עוזר תאמין לי
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים תסתכל בחתימה שלי לפי האנשיםעדיף לשים באמצע את המאוורראיפה באמצע ? בין שני צלעות הקירור ?אודה לתמונה או ציור להסבר.תודה
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים הכי טוב לשים באמצעמחזק..ככה הוא גם שואף מ"קיר" נקרא לזה אחד ונושף לשני..
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים קירור טוב זה כן אבל ההשוואה הזאת כבר קבעו אותה מראש.האקס פי + מאוורר1 יותר טוב נגד סוניק +מאוורר 1 ואולי אפילו 2 (לא בטוח)
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר המאוורר 12 סנטימטר שמוציא אוויר מהמארז מאוד קרוב אל הסוניק טוור, אז הוא נחשב כמאוורר בצד ימין של הסוניק??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.