עבור לתוכן

בעייה בקירור מים טרמלטק ביגווטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם חג שמח ושנה טובה יש לי מערכת קירור מים ביגווטר אתמול התחילו בעייות של עליית חום עד ל 65 מעלות לפני יומיים הכול היה בסדר היה לי 30 מעלות ללא בעיות החלפתי נוזל וחיברתי מחדש אבל ללא הצלחה הטמפרטורה לא יורדת למישהו יש מושג מה הבעייה תודה לכול העונים

פורסם

תפרק את הבלוק תמרח משחה מחדש ותרכיב מחדש ....אם זה לא פותר , לנסות לבדוק בעיה במשאבה ( נזילה אני מנחש שאין לך כי היית רואה משהו )

ד"א באיזה נוזל אתה משתמש ?

פורסם
  • מחבר

משתמש בנוזל של טרמלטק זה ממש מוזר ליפעמים זה מראה לי 28 מעלות ואחרי שניה 55 -60 שמילאתי מחדש תמערכת המשאבה העבירה נוזל שאתה מיתכוון תקלה במשאבה זאת אומרת שהיא שואבת אבל לא בהספק מלא?

פורסם

תבדוק את רגש הטמפ' .

פורסם

כן גם לדעתי, אם אתה רואה 28 ואחרי שניה 65 כנראה שהחיישן שלך לא טוב.

פורסם

נכון אם זה באמת קופץ לך בין 28 ל65 בכזאת פתאומיות תבדוק את הסנסור ....

פורסם
  • מחבר

איפה הוא יושב? ואיך זה יכול ליקרות בכזאת פיתאומיות אם לא נגעתי בכלום

פורסם

הוא בדרך כלל מתחת למעבד, אני לא בטוח שאתה יכול לראות אותו. מה שאתה כן יכול לעשות זה לקחת מד חיצוני כלשהו ולמדוד איתו.

פורסם

אולי המשאבה מפסיקה לעבוד? :-\

פורסם

תיגע בצינור לפני ואחרי המעבד....

אתה תרגיש לבד אם הלוח התחרפן או המשאבה בעייתית...

פורסם

מה שהחברים כאן רוצים להגיד לך שטמפ' לא משתנה באופן קיצוני ( קפיצות ) אלא רק בשיטה מעריכית ( אם אני לא טועה ) אם השינוי מתרחש בשניה אז בטוח שהחיישן שלך דפוק לגמרי ......

וגם אם המאשה בעיתית אז היית חווה כיבוי של המחשב מידי פעם .... ואתה יכול לדעת אם המשאבה חייה על ידי זה שתיגע בה ואם תרגיש רעידות היא חיה ואם לא - תזימן כבר חדשה :'(

פורסם

בכל מקרה, אל תעמיס את המחשב כרגע. זה לא הזמן להריץ בדיקות Super PI ו3Dmark05 בשביל הקטע.

פורסם

למה אף אחד לא המליץ על ביוס?!

גם אם אין לך מד חיצוני שים תיד על הבלוק ואתה כבר תדע..

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם על העזרה אני חושב שאני פשוט יקנה קירור אוויר ויחסוך לעצמי את הבלאגן

פורסם

וואו קנית ביג ואטטר ואתה מחליף אותו בחצי מחשבה.. אוקיי (אגב גם אני החלפתי מים באויר ) בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים