פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים שלום לכולם חג שמח ושנה טובה יש לי מערכת קירור מים ביגווטר אתמול התחילו בעייות של עליית חום עד ל 65 מעלות לפני יומיים הכול היה בסדר היה לי 30 מעלות ללא בעיות החלפתי נוזל וחיברתי מחדש אבל ללא הצלחה הטמפרטורה לא יורדת למישהו יש מושג מה הבעייה תודה לכול העונים
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים תפרק את הבלוק תמרח משחה מחדש ותרכיב מחדש ....אם זה לא פותר , לנסות לבדוק בעיה במשאבה ( נזילה אני מנחש שאין לך כי היית רואה משהו ) ד"א באיזה נוזל אתה משתמש ?
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר משתמש בנוזל של טרמלטק זה ממש מוזר ליפעמים זה מראה לי 28 מעלות ואחרי שניה 55 -60 שמילאתי מחדש תמערכת המשאבה העבירה נוזל שאתה מיתכוון תקלה במשאבה זאת אומרת שהיא שואבת אבל לא בהספק מלא?
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר איפה הוא יושב? ואיך זה יכול ליקרות בכזאת פיתאומיות אם לא נגעתי בכלום
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים הוא בדרך כלל מתחת למעבד, אני לא בטוח שאתה יכול לראות אותו. מה שאתה כן יכול לעשות זה לקחת מד חיצוני כלשהו ולמדוד איתו.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים תיגע בצינור לפני ואחרי המעבד....אתה תרגיש לבד אם הלוח התחרפן או המשאבה בעייתית...
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מה שהחברים כאן רוצים להגיד לך שטמפ' לא משתנה באופן קיצוני ( קפיצות ) אלא רק בשיטה מעריכית ( אם אני לא טועה ) אם השינוי מתרחש בשניה אז בטוח שהחיישן שלך דפוק לגמרי ......וגם אם המאשה בעיתית אז היית חווה כיבוי של המחשב מידי פעם .... ואתה יכול לדעת אם המשאבה חייה על ידי זה שתיגע בה ואם תרגיש רעידות היא חיה ואם לא - תזימן כבר חדשה :'(
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים בכל מקרה, אל תעמיס את המחשב כרגע. זה לא הזמן להריץ בדיקות Super PI ו3Dmark05 בשביל הקטע.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים למה אף אחד לא המליץ על ביוס?!גם אם אין לך מד חיצוני שים תיד על הבלוק ואתה כבר תדע..
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר תודה לכולכם על העזרה אני חושב שאני פשוט יקנה קירור אוויר ויחסוך לעצמי את הבלאגן
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים וואו קנית ביג ואטטר ואתה מחליף אותו בחצי מחשבה.. אוקיי (אגב גם אני החלפתי מים באויר ) בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.