פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אני חושב שזה בגלל שהוא לא מחובר לחשמל : הוא מחובר לחשמל. רואים בתמונות שהפסי להט משנים את הצבע לאדום. זה לא קפץ מכיוון שה-Ad-Blocker של Firefox חוסם אותו.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים בהחלט מדגים כראוי את היעילות של FF בנושא הזה. דווקא לא כ"כ טוב.מה אם ה-Ad-Blocker חוסם לך משהו שאתה לא רוצה שהוא יחסום (צנים טעים, למשל)?ב-Maxthon צריך ללחוץ לחיצה אחת על האייקון של ה-Ad-Blocker כדי לנטרל אותו, ולחיצה נוספת כדי להפעיל אותו מחדש (הוא זוכר מצב אחרון).מה אפשר לעשות ב-Firefox במצב דומה?
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים הוא מחובר לחשמל. רואים בתמונות שהפסי להט משנים את הצבע לאדום. תסתכל טוב בתמונה! : חחח ענק הדבר הזה! אהבתי!
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים דווקא לא כ"כ טוב.מה אם ה-Ad-Blocker חוסם לך משהו שאתה לא רוצה שהוא יחסום (צנים טעים, למשל)?ב-Maxthon צריך ללחוץ לחיצה אחת על האייקון של ה-Ad-Blocker כדי לנטרל אותו, ולחיצה נוספת כדי להפעיל אותו מחדש (הוא זוכר מצב אחרון).מה אפשר לעשות ב-Firefox במצב דומה?בפיירפוקס יש מעיין פס בחלק העליון של החלון שאם לוחצים עליו הפופאפ נפתח....אפשר גם להגדיר אתרים מורשי פופאפ אם ממש בא לך
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אם תיכנסו לאתר כמו HOP.CO.ILתוכלו לראות שכדי להפעיל את הפופאפ יש צורך רק בלחיצה ימנית ובחירה באפשרות המתאימה.מה לעשות. פיירפוקס לא נבנה לבעלי מוגבלויות.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים ^^^לא מצאתי אפשרות כזאת. אני כנראה מוגבל. :-\בפיירפוקס יש מעיין פס בחלק העליון של החלון שאם לוחצים עליו הפופאפ נפתח....אפשר גם להגדיר אתרים מורשי פופאפ אם ממש בא לךלא מצאתי את הפס עליו אתה מדבר. אתה יכול לפרט, בבקשה?עזוב אין טעם להתייחס לזה ברצינותלמה אתה מתכוון?
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים בורג אתה כנראה משתמש ב 1.0.7 , האופציה הזאת מופיעה לך בסרגל הכלים למטה בצד ימין , אייקון קטן של חלון ולידו עיגול אזהרה צהוב
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים לחיצה על החלק שסימנתי באדום (לבעלי המוגבלויות)יוביל אותך לתפריט עם אפשרויות ששם אפשר לאפש את הפופ אפס, לאשר כל פעם לאתר הזה לשגר פופ אפס ועוד כל מיני אפשרויות[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אני לא רוצה להתקין את 1.5, מכיוון שהוא עדיין beta.האייקון קטן של חלון ולידו עיגול אזהרה צהוב נמצא ב-1.5 ומאפשר Pop-Ups ופרסומות בלחיצת כפתור וחסימה בלחיצת כפתור נוספת כמו ב-Maxthon?הפס הזה לא מופיע אצלי. הוא בגירסה 1.5? מלבד זאת, זה מאוד מעצבן שבכל פעם שיש פרסומות מופיע לך פס כזה (יכול להיות שהיה לי דבר כזה, והגדרתי שהוא לא יופיע). עדיף אייקון קטן ב-Status Bar.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אני עובד כרגע עם 1.0.7 וככה זה מופיע לי , בצורת אייקון בstatusbar , בעבר זה הופיע כמו שתיארו פה , בצורת פס בחלק העליו אבל זה השתנה בעקבות השדרוג , ייחסתי את השינוי למעבר ל1.0.7 עד עכשיו , אבל אני מתחיל לחשוב שאוליי זה שינויי בעקבות עדכון אחד הextensions , אולי של noscript או adblockבאיזה גירסה אתה משתמש?
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים על מה אתה מדבר? 1.0.7 יצאה ובועטת. עם אפשרויות חדשות ותיקוני אבטחה היא הטובה ביותר. נא להוריד. מיד. :nono: ותאמין לי שהחלון הזה מאוד קטן ולא מפריע בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.