עבור לתוכן

( תוצאות מאתמול)נא לענות באמת דחוף . . . אני בחנות כרגע מחכה לתשובה שלכם

Featured Replies

פורסם

אני כרגע בחנות וחייב לבחור בין שני הקירור הבאים:

ZALMAN Fatal1ty FS-C77

http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=174&code=005009

ZALMAN CNPS9500 LED

http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=165&code=005009

מה לדעתכם יותר טוב, כי שניהם חדשים וה9500 הוא כעת הכותרות ומחכה לביקורות מקצועיות (אלא אם כן היו כבר כמה כאלה, כי אני בצבא והייתי די מנותק בחודש האחרון בבסיס) . . . והFATALITY הזה כל מה שהשם שלו עליו הוא בדרך כלל הדבר הכי טוב בשוק . . . כבר ראיתי מוצרים אחרים עם השם שלו עליהם וזה משגע אותי.

מה אני קונה חברה? בלי קשר למחיר!

פורסם

מה שאתה קונה זה ביגטייפון

פורסם

אנשים אתם חייבים להבין שפה זה לא צאט

אי אפשר לתת לכם תשובה תוך חצי דקה

עזוב את החנות, לך הביתה ותחקור מה עדיף

זה לא הולך ככה

פורסם
  • מחבר

מה הסיכוי שמישהו יענה לי ברצינות פעם אחת ? כי כשאני הייתי צריך לענות לאנשים בשאלות וברגעים כאלה מהצד השני של המתרס כמישהו שיושב בבית ורואה את זה לא זיינתי להם את השכל ועניתי ישירות על השאלה שלהם!

ובקשר לביג טייפון, אני מחפש משהו חדש ורוצה לבחור מבין שני אלה ! כי הם עוברים את הטייפון (ולא, הביקורת ההיא שבה הטייפון עובר את ה9500 בקצת לא עושה לי את זה והיא מאעפנה!) אודה למי שמכיר או ראה ביקורות על המוצרים הנ"ל . . . תודה

פורסם

אם הבחירה היא בין שני אלה אז לך על ה9500

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מבסס את הדעה שלך ? ? ? יש לך איזו השוואה או משהו. כי ה FATALITY הוא מסיבי וגדול יותר מה9500 וגם עולה יותר יקר בקצת (שוב,מחיר זה לא פונקציה).

פורסם

כי ל9500 יש טכנולוגיית HEATPIPES שהיא מאוד מוצלחת , ובכלל הFATAL1TY הזה נראה לי יותר כמו גימיק מאשר משהו שמוכיח את עצמו , זה בדיוק אותו קירור כמו ה CNPS7700-Cu 120MM שצבעו בצבעים יותר מגניבים ודפקו עליו את השם של הגיימר הרקוב הזה ... חוץ ממהירות הסיבוב (וגם הרעש!) היותר גדולה של המאוור זה בדיוק אותו קירור , אין פה שום דבר חדש.

פורסם

כי ל9500 יש טכנולוגיית HEATPIPES שהיא מאוד מוצלחת , ובכלל הFATAL1TY הזה נראה לי יותר כמו גימיק מאשר משהו שמוכיח את עצמו , זה בדיוק אותו קירור כמו ה CNPS7700-Cu 120MM שצבעו בצבעים יותר מגניבים ודפקו עליו את השם של הגיימר הרקוב הזה ... חוץ ממהירות הסיבוב (וגם הרעש!) היותר גדולה של המאוור זה בדיוק אותו קירור , אין פה שום דבר חדש.

בדיוק..

גם לדעתי ה-9500 קירור יותר טוב..וגם האמת יותר יפה..

אבל עוד פעם למה לא ביג טיפון ? (דרך אגב אני יגיד לך משהו עכשיו אם הוא לא יותר טוב אז מעלה לפה מעלה לשם אין הבדל יותר גדול כל פורום משנה טיפה את התוצאות כלפי החברה שמשלמת לו יותר...!)

פורסם

מה סיכוי שתקרא את חוקי הפורום ותכתוב כותרת עניינית?!

חוצפן

פורסם
  • מחבר

טוב, בקשר לחוצפה... ?!

הייתי בחנות וכתבתי על המחשבים שלהם את השאלה, והייתי זקוק לתשובה במיידי, מה נסגר איתך? מה יותר דחוף מזה?

תודה לעונים.

קניתי את ה 9500 בסוף ואתם יודעים מה?

תקראו בנושא החדש שפתחתי פה: (עוד מעט אקשר לינק פה)

פורסם

ננעל.

עבירה על כותרת תקנית ע"פ חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים