עבור לתוכן

בנושא OC למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

ממצב חבר'ה .

אז ככה לפי המפרט שלי שרשום פה בצד , הגעתי עם המעבד שהוא 2.0 בסטוק ל- 2.5 המעבד הוא NORTHWOOD עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להגיע ליותר מזה ? אם מישהו הצליח ? כי משום מה כשאני עושה בביוס אפשרות של OC ידני שזה יוצא 135X20 או 140 ככה שזה 2.7 \ 2.8 אז הווינדוס לא עולה בכלל , קיצור מה שיש לי עכשיו הוא את ה 2.5 לפי התמונה אני רוצה לדעת האם המתחים טובים ועד כמה אני צריך לשחק איתם עד הגבול שלהם וגם לגבי זכרונות , איך אני משנה את התזמונים ( שלא ממש הבנתי מזה בכלל )

תמונות :

1. 2234sdf3ol.th.jpg

2. saddasda34r9us.th.jpg

3.

43dfbcv5xg.th.jpg

תודה רבה לעוזרים ! :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל תחליף לספק נורמלי ואז נדבר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תחליף לספק נורמלי ואז נדבר.

לפי מה אתה רואה שאני צריך להחליף ספק-כוח ?

פורסם
  • מחבר

לפי מה אתה רואה שאני צריך להחליף ספק-כוח ? 

יש עוד משתתפים ? אני רוצה תשובה בבקשה !

פורסם

לפי המפרט שלך ולפי המארז שלך. לפי זה אני רואה שהספק שלך הוא ג'נרי ואני מתפלא שהגעת לאוברקלוק כזה בלי שהמחשב שלך יישרף.

פורסם

קבל מדריכים לOC ללוח של ASUS אני מקוה שזה יעזור לך להבין מה צריך לעשות.כדי להגיע לOC גבוה יש צורך במספר גורמים כגון: קרור טוב,ספק כח יציב וחזק,זכרונות מהירים וידע בסיסי בפונקציות של הביוס שלך.אח"כ מתחילים לאט שלב אחרי שלב,בודקים כל שלב-ואם יציב ממשיכים עוד שלב.כי OC עושים באהבה-או לא עושים בכלל. מקוה שעזרתי ולו במעט. שנה טובה לכולם :xyxthumbs:

http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=107872

לדעתי זה המדריך המפורט ביותר:

http://www.ocforums.com/showthread.php?t=302422

פורסם

לפי המפרט שלך ולפי המארז שלך. לפי זה אני רואה שהספק שלך הוא ג'נרי ואני מתפלא שהגעת לאוברקלוק כזה בלי שהמחשב שלך יישרף.

תתפלא אני הגעתי ל- 2.4 @ 4 על ג'נרי...

מומלץ להחליף ספק... ולשחק עם המתח יחסים נורטווד זו לא ליבה מי יודע מה לאובר אז יש מצב גם לא תצליח

פורסם

תתפלא אני הגעתי ל- 2.4 @ 4 על ג'נרי...

מומלץ להחליף ספק... ולשחק עם המתח יחסים נורטווד זו לא ליבה מי יודע מה לאובר אז יש מצב גם לא תצליח

אתה טועה ידידי..

נורטווד זאת הליבה הכי לאובר.. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה לכם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים