פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים NICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GREAT OC ! ! ! ! !I'M WAITING TO YOUR FX57 W.R.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים איזה פצצה! כל הכבוד!מחכה שתקבל משלוח חדש של קרח ולתוצאות של FX57נ.ב. איזה זכרונות השתמשת?מה היה השיא הקודם?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים איזה דגם הלוח שהשתמשת? איזה זכרונות אלה? ובתמונה של שלושת מעבדי האיי אמ די איזה דגם זה האמצעי הכתום? כבר אמרתי לך כל הכבוד אבל אני יגיד עוד פעם אתה מביא הרבה גאווה לקהילה הישראלית
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים beh.. איפה אתה עובד ??? המדינה במיתון, הדלק שורף לאנשים את הכיס ולחלק אפילו אין מה לאכול... אבל אם אתה יכול להרשות לעצמך אז כל הכבוד ;D
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר איזה דגם הלוח שהשתמשת? איזה זכרונות אלה? ובתמונה של שלושת מעבדי האיי אמ די איזה דגם זה האמצעי הכתום? כבר אמרתי לך כל הכבוד אבל אני יגיד עוד פעם אתה מביא הרבה גאווה לקהילה הישראלית sli-dr gskill FF והקופסא האמצעית היא של אטלון 3000
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים sli-dr gskill FF והקופסא האמצעית היא של אטלון 3000 איזה ליבה ווניס או ווינצ'סטר? וכמה הגעת איתו הכי הרבה?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים קופרה, ניסית פעם לחגוג על מעבד עם אנדרוולטאג'? (אחד שעובד יציב במתח נמוך מהרגיל..) שיאן מבורך, המשך ככה! :beerchug:
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אם הם יציבים ב 1.35 על 2000 (+3800 כפול שלי) אני חושב שהוא יוכל לסחוב תדר יותר גבוה על מתח מסויים כשאחרים יהיו צריך קצת יותר בשביל אותו תדר
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים ואו! כל הכבוד איש! אני באמת גאה להיות ישראלי עכשיו..שיהיו עוד כמוך! ויום אחד אני גם מקווה להיות כמוך..או לפחות דומה..חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.