פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים מחבר תודההבעיה אצלי זה שיש לי כרטיס קול ענקי כמו כרטיס מסך אז הוא ממש מפריע לשים שם מאוורר כמו בתמונהוגם הכונן שלי מפריע ובתמונה הוא העביר אותו ללמעלה אבל נראה אני יוכל להסתדר איך שהואו-mrbigלא הבנתי למה התכוונתה בשיפור שהצעתה
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים הוא התכוון שתעשה חור גם בשולחן (או כל משטח אחר שהמחשב יושב עליו) מתחת למקום שהמאוור ממוקם ככה תהיה זרימת אוויר טובה יותר למאוורר
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים מחבר טוב אני כבר עושה חור ברצפה לקומה הראשונהאני בטח יגביה את המארז בעוד איזה שתי סנטימטרים שלושאה ויש לי עוד שאלה אני מתכוון לקנות מווסת מהירות למאוורריםואם אני יוסיף עוד מאוורר מעל הארבע שיש לי אז אני לא יוכל לשלוט עליו ויכול להיות שהוא יעשה רעשאני רוצה לדעת איך אפשר לקבוע למאוורר שיעבוד על הכי נמוך כל הזמן בלי מווסת שמחובר אליו?
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים הרי איך הבקר שליטה על המאוררים פועל על נגדים משתנים שלפי הזרם שאתה נותן למאורר ככה הוא פועל יתר מהר(בהתאמה כמובן)ז פה פשוט חליט על מהריות מסוימת ולה תשים נגד קבוע
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים תשתמש במדריך באתר אמנם הוא על נגד משתנה אבל זה יסביר לך טוב מאוד כי לעשות את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.