פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אני קונה את זה: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology וגם מערכת קירור מי מים HIGH END......ואני מבקש מדריך טוב אך עושים OC למעבד...אם אפשר עם תמונות ;D תודה מראש
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים קודם כל אתה צריך לפרט איזה לוח זכרונות ...וכ'ו ולא נראה לי שיש מדריך אלא פשוט פרמטרים שונים
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר לוח אם: Alienware® nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express ספק: Enermax EG701AX-VE (W) 600 Watt Power Supply SLI ready מערכת קרור: Alienware® Liquid Cooling with AlienIce 2.0 Video Cooling System זיכרון: CROSAIR 2GB Extra Low Latency DDR PC-3200 SDRAM at 400MHz אם אתה צריך עוד מידע בקש ותן את מה שיש לך.....THX
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים לוח אם: Alienware® nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express ספק: Enermax EG701AX-VE (W) 600 Watt Power Supply SLI ready מערכת קרור: Alienware® Liquid Cooling with AlienIce 2.0 Video Cooling System זיכרון: CROSAIR 2GB Extra Low Latency DDR PC-3200 SDRAM at 400MHz אם אתה צריך עוד מידע בקש ותן את מה שיש לך.....THX alienwareלא מייצרת לוחות ולמיטב ידעתי גם לא מערכת קירור, זו חברה שקונה את מיטב (ובאמת את המיטב ;D ) הציוד מכל מיני יצרניות מרכיבה מחשב מטורף לחלוטין, מריצה בדיקות ומוכרת בימבה כסף - את כל המחשב כיחידה בודדת תחת מותגים שונים כמו aurora בארץ - לפחות למחשבים שולחניין אין יבוא לארץ, ואני בספק שיהיה. לפני שקונים חלקים צריך לדעת פחות או יותר מה קונים, תכתוב איזה חלקים אתה קונה, מה הדגם של הלוח ושל הקירור.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים Alienwareפשש.... מלייןלמה לקנות דבר מטורף כזה? ואם אני זוכר נכון Alienware עושים OC סטוק (כלומר אתה מקבל אותו עם OC)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.