עבור לתוכן

אילתור קירור לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך ישן ורציתי לדעת אם מישהו פה עשה לו איזה מודינג כי אני רוצה לשים איזה צלעות קירור ממש כבדות שיש עליהם מאוורר.....

אם למישהו יש הצעות איך לחבר את הצלעות בלי שהם יפלו זה ממש יעזור תודה! :kopfpatsch::smile1: :smile1: :smile1: :smile1:

מקווה שזה המקום הנכון...או שהייתי צריך לשים את זה בפורום של הגרפיקה......

פורסם

איזה כרטיס ?

איזה צלעות ?

אי אפשר להבין אותך..

פורסם
  • מחבר

סתם כרטיס וודו 3 ..השאלה היא אם אפשר לעשות איזה חורים בגוף של הכרטיס בלי להרוס אותו או סתם איזה אילתור

יכול להביא תמונה

פורסם
  • מחבר

לא משנה הסתדרתי

פורסם

הרעיון היחידי שאני חושב עליו בלחבר אותו לכרטיס מסך בלי חורים וכו

זה דבק טרמי (או אולי קומבינות אזיקונים וכו)

ואם אפשר לשאול "איך הסתדרת"???

:smile1:

פורסם
  • מחבר

לא הסתדרתי לגמרי....הצמדי את הצעות למעבד עם משחה טרמית (אבל היה לי קצת מידי ) וניסיתי לקבע ולהצמיד את זה עם RTV זה מספיק חזק אבל בגלל שאין מספיק משחה טרמית ....ובכלל שRTV זה לא משהו....אז אני חושב שאני יקנה דבק טרמי וזהו.....תודה בכל מיקרה על התענינותtaotao161 :smile1: :smile1: :xyxthumbs:

פורסם

אני לקחתי כרטיס רשת ישן וקדחתי בו שני חורים בקוטר 60מ"מ (לא היה לי מקדח כוס אז עשיתי המון קידוחים)

חברתי שני מאווררים בכמה שיותר נקודות (4 ו3) והעברתי סכין במגעים של הכרטיס וניתקתי אותם בזהירות כדי שהמחשב לא יחשוב שחיברתי משהו

הכנסתי את הכרטיס בPCI סלוט מתחת לכרטיס מסך וככה הוא זורק אוויר על הכרטיס מסך בלי רעידות מיותרות

פורסם
  • מחבר

אהבתי את הרעיון........חזק!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs:.......אבל אני רוצה משהו יותר קרוב לגוף של המעבד ...כאילו להדביק צלעות קירור....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים